ANNONS

Instagramkärlek!

/

Hej sötisar det pågår strul på min blogg och gårdagens trädgårdsinlägg är borta och det här inlägget har försvunnit delvis. Hoppas på ordning och reda här imorgon! Kram och natti!

Jag brukar spara bilder jag hittar och tycker om på Instagram. Brukar ni också göra det?

Vi tar en liten titt på vad jag sparat den senaste tiden.

1. En drömfin inredningsbild hos @billgrenwood . Jag ser gärna ett runt köksbord i framtiden hemma hos oss.

2. Keramikinspiration hos @elinlannsjo ! Jag, Noell och Eller ska gå på keramikkurs i maj! Kan hända att det inte blir lika härliga alster som Elins men mysigt ska det bli.

3. Tapetfint hos @lina_isaksson . Ett personligt och jättehärligt hem. Följtipsigt på alla vis. Älskar personligt inredda hemtrevliga hem.

4. Mycket härlig konstinspo hos @melasroom. Kanske en liten byst på den där keramikkursen skulle vara något att knåpa ihop…

5. Jag älskar att texta för hand. Stilinspo hos @palerbo .

6. Katastrofläge hos oss. Jag hittar inte påsklådan! Får sno ihop något påskigt ändå. Kanske en dukning alá pyssliga @helenalyth.se ?

7. Tjusiga tavlor hos @moalundström som jag inspireras av. Vill bara skapa och måla dagarna i ända just nu.

8. Inspirerande vegetariska recept hos @tuvessonskan . Älskar att det finns så mycket grön härlig inspiration nu när vi inte längre äter kött här hemma.

9. Lite mer konst från @melasroom. Det är något alldeles speciellt med konton som drivs av konstnärer. Hemmen är liksom naturligt personliga utan att de känns tillgjorda om ni första hur jag tänker?

10. Repris på ovanstående. Märks att jag är skaparsugen just nu…

11. Världens mest bedårande siffertårta hos @bakelikeachef . Jag gjorde en liknande till Junos 1-års dag minst ni? Inspirerad av den här vackra skapelsen.

12. Ännu mer vegetarisk inspo hos @meravego !

13. Matkreatörernas matkreatör @diadonna. Allt ser magiskt ut!

14. Ännu mer skaparinspiration finns hos duktiga @emma.louise.castle.

15. Snyggtext hos @katieleamon som jag kanske apar efter. Skulle bli ett fint födelsedagskort med namnet på tänker jag på själva födelsedagsbarnet…

Alltså h j ä l p så trött jag är idag.

Jag låg vaken och kunde inte alls somna igår. Har hamnat i ett svårt auktionsmissbruk hehe…kan inte sluta kolla runt efter fynd. Så inatt budade jag på både ljusstakar och servettställ. Kändes ju väldigt viktigt just då men när Juno vaknade vid ett snåret och var superledsen på grund av vad jag tror är tandsprickning och jag inte somnat så var livet ingen fest direkt.

Får skylla mig själv helt klart. Inga nattliga auktionsrundor på nätet mer.

Men jag är rätt nöjd med mina fynd.

Ha det fint vänner så ses vi imorgon igen.

kram

Julia

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00