Hej hjärtan!

Allt väl? Jag hoppas det.

Tjatar lite om bloggens utseende nu men jag tycker att det är för trist och hade jag själv kunnat göra något så hade jag gjort det. Vi får ha lite tålamod helt enkelt.

Som jag är redo för ett påsklov nu alltså! Åh! Och nu är det ju faktiskt det. Påsken är här hurraaa!

Idag lämnade jag ett gäng påsar på loppis (vårstädning pågår hemma hos oss) och hittade en trave assietter och den här fina glasskålen. Införskaffade blommor till en påskbukett och trängdes bland alla andra vid godishyllorna på Maxi.

Pappa fick sig en påskpuss på kinden också. Och fick ha Juno i sin famn. Längtar något vansinnigt tills han ska få komma från det temporära boendet. Men tills dess får vi hälsa på där så gott vi hinner.

Vad har ni för påskplaner?

Det här är ju min absolut härligaste bästa högtid. Njuter något enormt!

Vi ska njuta av vårigt väder ( sol åtminstone hoppas jag ), äta godis, promenera, bara vara, laga god mat och ta dagen som den kommer. Träffa lite kompisar och så.

Påskgodisätning är en av mina paradgrenar alla gånger. Älskar allt chokladigt med nougat och marsipan. Mm smågodis också för den delen.

Carlos har lite hemmaprojekt. Ja ni ser ju. Där står paketet med tapeter och väntar på att bli uppsatta.

Vi ses snart igen!

puss

Julia

 

LOADING..