(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej hopp finisar!

Påskmyser ni för fullt?

Vi har handlat, jag bakar och bara myser. De första penseérna är inhandlade och hjärtat är vårpirrigt. Så himla härligt. Lovar att visa både påsktårtan och annat påskigt sen.

Noell, Elle och Belle är hos sin farmor. Så vi kör en påskmiddag här imorgon och påskharen lär hoppa förbi också…Själv lär jag inte behöva något från påskharen för jag gick och vann en påskgodistävling så nu står det ett helt enormt ägg på köksbordet som väger många kilon fylld av godis. Hehe typiskt mig. Deltar oerhört sällan i tävlingar men kunde inte låta bli. Jag menar godis är ju mitt livs bästa!

Men nu till något helt annat. Vår och sommarkläder. Visst är man redo? Trots att det är isigt och kallt så är man ändå så så så redo. För bara ben, sneakers på nysopade gator och ljumna vindar. Komsi kompis våren nudå sådär på riktigt tack.

Jag hittade några pärlor inne på Gina Tricot som jag måste visa er.

Klänningen är helt och hållet en Juliaklänning. Kolla bara in puffiga axlarna. Åh! Måste provas. Och blusen sendå. Ljuvlig!

Klänningen finns HÄR och blusen HÄR.

Åter till bakandet! Påsktårta och påskbakelser ska det bli.

puss

Julia

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..