Hörrni. Trött fredagskänsla här…

Jag ska försöka vända den tills imorgon. Eller så får man lov att vara trött. Jag har i alla fall fått tillräckligt med sömn men man kanske är lite sådär amningstrött tills man slutar? Jag minns inte.

Imorgon ska jag försöka klämma in lite tid ute. Det kommer göra susen det vet jag.

Jag och barnen åkte till pappa en sväng med påskgodis efter lunch. Med dagens glädjebesked. Nu är hans framtida boende färdigt. Fick samtal idag från kommunen att nu finns en plats ledig.

Känns nästan obeskrivligt skönt. Flytten sker så fort jag fått i ordning på hans rum. Jag har aldrig varit med om det här. På ett sätt så känner jag mig liksom för ung för att ha en pappa som ska flytta hemifrån för gott. Om ni förstår hur jag tänker och känner…? Men aldrig blir livet som man tänkt sig. Någonsin. Det är vad det är och det blir vad det blir. Mycket kan jag påverka och styra i önskvärd riktning men inte det här.

Allt blir bra. Vi är nära varandra snart i alla fall.

Efter det tog vi en snabbis förbi Bästa Binge. Så kul att både Belle och Elle är härligt loppissällskap. Juno not so much. Puh alltså. Jag hann lägga ögonen på två pärlor i alla fall som fick följa med hem. En skål och vas. Tjusiga va?

Ett annat alldeles nytt vintagefynd. En stor Arabiaskål. Älskar!

Ska ni kika efter en sak på loppis så faller min röst på porslin. Oftast väldigt billigt och man hittar alltid något härligt. Jag köper helst märkt svenskt porslin om det inte är supergammalt, det vill säga antikt. Då saknas ofta stämpel. Jag kör allt skoningslöst i diskmaskinen och då brukar missfärgningar osv försvinna.

Och nu börjar den där sköna fredagskänslan infinna sig.

Alla är hemma, en vacker bukett står på bordet, sushi i kylen och nybakade små hallonpajer sprider en alldeles ljuvlig doft av sommar i vårt kök.

Vill ni också ha en doft av sommar?

Vi bakade pajerna efter det HÄR receptet.

Bytte bara ut äppelklyftorna mot frysta hallon.

Sådär plättlätt recept som man svänger ihop på en liten kort stund.

puss

Julia

  1. Du har verkligen öga för det vackra Julia! Blir så inspirerad av bilderna på den vackra skålen!

    1. juliak skriver:

      Njaaa allt är ju relativt men gav ett par hundra. Helt klart värd den är i toppskick och riktigt stor. Har en hel del Arabia och måste ja välja så är Arabia mitt bästa 🙂 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..