ANNONS

Dagens och energipåfyllning!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Idag lunchade jag och Juno nere i hamnen med Jenny. Fyllde på med både energi och lunch. En fiskgryta. Sista för den här gången. Nu är jag mer sugen på kalla luncher. Våren är ju här.

Jag missbedömde dock vädret något brutalt. Isiga vindar vid havet. Hos oss fem minuter bort var det mer ljumna vindar och lä.

Hursom så är jag från och med nu helt redo för våren och har lagt undan vinterjackan och skorna. På mig idag hade jag mina högt älskade jeans från Gina som finns HÄR, en randig top från Lindex som finns HÄR, tjock stickad kofta från Zara (äldre) och tygskor från Superga som finns HÄR. Hello våren som jag har längtat! Måste dock ta en seriös titt efter en vårjacka eller kappa…

Juno och jag delade på en gryta. Hon åt räkorna jag tog resten. Bra fördelning.

Strålande härlig fin tisdag. Jag har fått en hel del jobb undangjort, fått umgås med vän + Junohjärta och så tog jag en jogg imorse. Faktiskt typ min värsta någonsin. OJ vilken dålig styrka och kondition jag har. Jag tog med Juno i vagnen och det kan ju vara förklaringen. Men jag har en plan. Sakta men säkert ska jag orka lite till och lite till. Ser fram emot en sommar fylld med en massa mysiga joggturer.

Nu choklad och soffmys.

puss

Julia

2
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00