ANNONS

Det spirar!

/

Godmorgon hjärtan!

Jag är så glad! Det spirar i vardagsrummet. Okej en tomatplanta blev vandaliserad av virvelvinden men resten har fått vara ifred efter ett gäng förmaningar. Alltså hon bryr sig ju såklart inte ett dugg om vad jag säger. Så man får avleda och lyfta bort.  Just vardagsrumsfönstret är så himla bra med ljuset. Så jag får ta det där med att de lever lite farligt. Luktärtorna, tomaterna, auberginen, melonerna, solrosorna och vad mer var det nu igen. Jo zucchinin.

Jag försökte vara måttlig när jag petade ner fröna. Så att jag hinner se efter allt också.

Tänk snart ska det bli alldeles grönt och härligt där inne i växthuset också!

Okej, tisdag med lite förmiddagsjobb och sedan myslunch med Jenny nere i hamnen. Härlig dag med andra ord.

Vi ses sen!

puss

Julia

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00