ANNONS

Djup sorg, utflykttips och investering i mig själv.

/

Igår var vi på vift. Jag, Juno och Carlos. Dagen var vigd åt pappa. Inhandla ett nytt litet hem till hans nya boende.

Det är något skönt och lyckligt över att han snart bor nära oss och att en period av oro, ovisshet och tunga tunga dagar är över.

Samtidigt som det ligger en djup sorg över att inreda ett allra sista hem. Pappas sista. Fy alltså det här känns riktigt svårt att ens få ner i skrivna ord. Ett sista hem…

Nåväl, dagen gick fint och vi fick så himla mycket mer gjort än vad vi planerat med så till helgen är det bara småfix kvar och på måndag sker själva flytten.

Lilla pappa.

Vi passade på att ta en snabb titt in på Zetas också. Begynnande vår där. Magnoliakvistar är ju oändligt vackert alltså.

På väg hem tog vi även en sväng förbi Sune. Och det här är ett riktigt hett tips till er som älskar pelargoner. Sune Tryggs Pelargoner.

Kvittar om ni bor långt bort. Älskar ni pelargoner, åk till Sune. Det är så värt det.

Väl hemma så möttes vi av ett tiptopstädat hem. Den känslan är typ min bästa. Mycket bra investering i mig själv faktiskt. Städhjälp varannan vecka. Det är inte direkt så att jag inte städar längre. Snarare så slipper jag den där jobbiga känslan av att jag själv fuskstädar för att jag inte hinner med det ordentligt. Nu blir det rent på riktigt och jag är på ett bättre humör. Smutsigt hem och jag förvandlas till en surtant ganska så omgående hehe…

Jag köpte några pelargoner och penseér hem till oss och röda Mårbacka pelargoner till pappas fönsterbräda.

Ser ni förresten vår nya gröna kruka? Älskar allt med den. Helt klart något man skulle kunna råka fynda på loppis ju. Den är dock sprillans  ny från Vintagefabriken. En fin liten favoritbutik.

Okej nu fredag och fredagsbestyr! Ses sen.

Inser att det blev verkligen blandad kompott här i inlägget men livet är ju liksom så. Lycka och sorg finns där. Ibland samtidigt. Faktiskt ganska så ofta. Och jag tycker att det är så himla okej att prata om allt som ryms i livet. Hoppas ni också tycker det?

puss

Julia

3
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00