(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Våren tog mig med storm! Jag vill bara skapa, pyssla, påta, måla, renovera, odla och njuta vår varje vaken sekund just nu! Jag hann inte titta in till er alls. Helgen gick i ett med mängder av ärenden och ”att göra punkter” som bockades av en efter en på listan. Jag och Carlos hjälptes åt med det sista i pappas nya boende och idag är det flyttdag. Jag ska hämta honom om en stund. Annars så har vi promenerat, letat efter vårtecken,loppisfyndat, invigt grillsäsongen och även börjat rensa i rabatterna. Vårhelg med allt man kan önska sig!

 

Jag

Skörast i världen! Lycklig och olycklig. Det är okej och det är så det är just nu. Ingenting är antingen eller utan allt ryms i mig och jag lär mig att livet är så, mer eller mindre.

Mina älsklingar!

Alla krya minus lite snuvigt. Noell är världens mest peppade snart tonåring tror jag. På onsdag flyger han och Carlos till Umeå för att hämta hem vår nya pärla. En sommarbil.

 

Veckans planer:

Göra färdigt två samarbeten som publiceras den här veckan här och på Instagram. Är för första gången lite sent ute och jag känner stressen bubbla upp inom mig. Okej inte helt i sista stund men jag brukar vara färdig dagar i förväg innan deadline i vanliga fall.

Beta av mailen.

Leka på kyrkis.

Jogga 3 gånger innan veckan är slut. Kom upp i 3 joggturer förra veckan hurraaa vad härligt.

Hänga hos pappa så att han vänjer sig vid sitt nya hem.

Fira Junos lilla kompis 1-års dag till helgen.

Ha tjejmys på onsdag eftermiddag/kväll med min favorittjejer. Elle, Belle och Juno.

Om vädret är vårigt grillmiddag med Jenny hemma hos oss till helgen.

Påta i rabatterna.

Vara mammaledig en hel dag. Njuta av att bara vara med Juno.

 

Vad jag drömmer om!

Just nu drömmer jag som så många andra som mer tid på dygnet. Men det går ju inte. Så jag ska försöka vara lite tidssmart de dagar jag orkar. Jobba undan på kvällarna så att jag kan påta i alla fall en av stunderna Juno sover på under dagen. Åh vad mycket jag vill göra nu när våren är här!

På min önskelista!

En sommarkjol tack. Den HÄR från vill jag ju ha. Hur ljuvlig?

Tipsigt!

Tipsar er som inte redan följer mig på Instagram att göra det. Där lägga jag ut små filmsnuttar på stories och ibland när jag får feeling så bjussar jag på lite turer runt om här hemma. Ni hittar mig HÄR på Instagram under namnet khouri.julia .

 

Helgens bästa!

Att vi njutit av våren och fått så mycket gjort. Strukturerat upp dagarna och tillsammans betat av. Ibland är det skönt att ha dagarna lite uppstyrda sådär. För att ge utrymme åt helger som bara är som de är utan några måsten alls…

Jag är tacksam över!

Tacksam Min kropp som orkar jogga igen utan tillstymmelse till ont någonstans. Flåsigt, långsamt och nu dör jag feeling jaaaa men kroppen orkar och den är frisk. Det betyder allt.

 

Hoppas ni får en superhärlig start på veckan så ses vi snart igen!

puss

Julia

 

LOADING..