ANNONS

Apriltorsdag!

/

Dagen började med en jogg. Attan vad tungt de är med vagnen men det går framåt lite för varje gång. I distans alltså. Lika flåsigt dock hehe…

Längst bort ser ni vår lilla gård förresten! Och till höger om den, ja där bor vår sommargranne Birgitta.

När Juno sussade så passade jag på att påta. En rabatt i taget så ska det nog snart bli färdigt. Gödsel och ett lager med ny jord.

Vintern har verkligen inte varit snäll mot mina älskade rosor…

Älskar nyrensade rabatter. Tulpanerna är påväg upp ser ni?

Pelargonerna har fått flytta ut i växthuset. Här har ägarinnan det vill säga jag inte varit så snäll under vintern. Inget vatten, ingen kärlek inget ingenting…hoppas de tar sig.

Jag tittade till rabarbern. Åååh! Jag måste prova det HÄR receptet så fort de tittat fram ordentligt. Kan ju inte vara annat än magiskt gott?

Sommarkläder på luftning. Jag plockade fram kartongerna med sommarkläder. Rensade bort en hel del. Och insåg att jag har en väldigt välfylld sommargarderob. Åh kom igen vårvärmen nudå! Idag var det ju verkligen väder för bara ben här hos oss…

Tibasten slog ut idag. Och det är det allra säkraste vårtecknet hos oss. När den blommar så är allt det andra också på gång inom kort. Den är förresten giftig, kan ju vara bra att veta om man har en i sin trädgård.

Fin torsdag. Jag försökte fylla den med sådant som ger energi. Vi var förbi pappa en sväng också. Älskar att vi nu har så nära att vi kan ha en vardag ihop. Litegrann i alla fall.

Och killarna är hemma från sin lilla Norrlandstripp. Med den tjusigaste sommarbilen jag någonsin sett.

Hoppas ni haft en fin torsdag!

kram

Julia

3
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00