ANNONS

Söndagen!

/

Hej hopp sötisar!

Hoppas helgen varit snäll med er. Jag tänker att vi i Norden är så förskonade från mycket elände men på riktigt alltså, dessa vintrar…

Nog för att jag älskar årstidsväxlingarna och våra alla olika årstider men att överleva vintern är fasen en bedrift vissa år.

Nu har vi i södra Sverige i alla fall överlevt den och det här ljuset, solstrålarna och värmen gör ju att man känner sig vid liv igen på ett nästan obeskrivligt vis.

Förstår ni att vi har maj framför oss? Åh!

Vi har ägnat dagen åt att fixa i trädgården, lite jobb för min del och den gjorde jag sittandes under äppelträdet i solen och så var vi en sväng förbi pappa med hans favorit. Wienerbröd. Idag var det dessutom en bra dag. Det kan växla och jag har liksom inte riktigt greppat demensens olika skeden och vad den gör med en människa riktigt ännu. Har en bok om ämnet som ligger och väntar på ork och tid. Hursom, det var en himla fin stund och det finaste är att pappa har någon speciell liten connection med Juno. De möts liksom på ett alldeles speciellt sätt. Älskade.

Okej. Nu lite soffmys med C. Sedan vardag igen!

puss

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00