ANNONS

Inspiration sommarkläder!

/

I fredags invigde jag sommarsäsongen när det kommer till kläder. Gud alltså vad jag har längtat efter det. Bara ben och en lätt känsla.

Visst är vädret lite ryckigt såhär i slutet på april men vinterkläderna är undanplockade och de tänker jag inte se förrän de är dags för vinter igen.

Min garderob är ganska så välfylld men alltid finns det en massa härligt i butikerna som man önskar sig. Vi tar en titt på min önskelista just nu.

Underklädeslådan behöver uppdateras. Lindex har alltid fina underkläder tycker jag. BH:n hittas HÄR.

Cashmeretröjan från Soft Goat som finns HÄR i ljusblått är drömfin! Jag tycker om cashmereplagg som är lite lösa i passformen.

Ingen har nog missat årets hetaste accessoar. Sjalen. I håret eller runt väskremmen. Så himla fint! Den himmelsblåa från hittas HÄR.

Flattereds rosa ballerinaskor finns HÄR. Jag har de i silverfärg men dessa  karameller är ju riktigt härliga.

Ja tack till baddräkten från Nué Notes som finns HÄR och bikinin från Lindex som finns HÄR och HÄR. Ser framför mig en varm sommardag ute på Sandskär med glittrande hav, vit linneskjorta, sommarlov och såklart fullt sjå med att passa virvelvind. Ååh!

Sidenkjolen från Nué Notes finns HÄR. Hur himla fin är den inte? Ett baslinne som hänger i min garderob från Lindex finns HÄR. Den går att vända så man kan välja själv. V-ringad eller rund hals. Trosorna från samma ställe finns HÄR.

Okej. Tisdag! Jag betar alltid av allt tråk just på tisdagar. Fakturor, löner, mail, papper och kvitton som ska sorteras och så…

Idag förgylls vår dag med myslunch med Carlos. Lyxigt ju!

puss

Julia

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00