Fy bubblan hörrni. Det här känns ju sådär alltså.

På måndag kan ni se vårt hem på TV. Alltså jag ångrar mig nu. Men det är ju försent för det nu…

Den stora stjärnan är Carlos hehe. Gud alltså. Jag tar  i n g e t  ansvar för vad han säger och gör, okej!?

Och när det kommer till vårt hem sendå. Nä alltså att inte att kontroll över valda vinklar och att det dessutom är rörligt material.

Dör.

Vi har inte sett programmet. Det enda jag vet är att det var den pärsigaste veckan i hela mitt liv. Att vara själv med fyra barn och ett hem som skulle vara tippelitopp i varje vrå under en veckas tid.

Carlos var ju iväg på inspelningar från tiiiidig morgon till sen kväll.

 

Efter programinspelningen så har vi ju också gjort om den rysliga hallen. Och nya badrummet är typ färdigt. Så om de filmat i vårt rysliga badrum på övervåningen samt hallen. Var gullisar och blunda tack. Okej? Bra.

Sådärja. Då var den lilla nyheten avklarad.

Jag sitter bänkad på måndag med popcorn och slår på ”Vem bor här”.

 

Iiiiiiih!!!

puss

Julia

LOADING..