Vi tog en tripp in till stan idag. Intensivt med en stor familj och olika viljor. Men alla fick det de önskade sig, vi strosade traditionsenligt genom kungsans magnifika allé av körsbärsträd i full blom. Lunchade och fikade. Jag fick med mig mitt viktigaste. Kardemummalängd och och vetesnurror med valnötter från Fabrique.

Jag tycker dock att stan är ganska obehaglig om helgerna särskilt vid lunchtid och därefter så vi kände oss färdiga med stan efter att ha strosat och shoppat en stund. Jag är sådär att jag spanar runt och lägger jättemycket energi på att hålla koll på omgivningen. Är ni också rädda för terrordåd och annat obehagligt som kan ske bland folkmassor? Och känner oro inne i stan särskilt i city och när det är som mest folk i rörelse? Eller är jag hysterisk i min ensamhet kanske…? Och ja jag vet att det är ju svårt att göra något om katastrofen skulle vara ett faktum men sån är jag. Oroar mig.

Hursomhelst så kom vi hem tryggt med bullar och en skön helgkänsla. Lite annat hittade vi också. Vi kikar på delar av fångsten från stan!

En toksöt romantiskt blommig kjol till mig, en himmelsblå tisha och gulliga shorts till Juno och så alldeles egenvalda fina sandaler till Belle. Allt från Zara.

Jag tyckte de var så himla fina. Belle tyckte de lät härligt mot golvet. Precis som klackskor…sådant som hon drömmer om…!

Härligt somrig fångst eller hur?

Zara hade ungefär hur mycket fint som helst men jag måste begränsa mig lite faktiskt…sommargarderoben känns ganska färdig för min del.

Men den här kjolen med min absoluta favvisblomma någonsin, förgätmigej kunde jag ju inte låta bli. Blir fin med en blus till.

Har ni haft en mysig lördag?

puss

Julia

 

 

 

 

 

  1. Jag bor strax söder om Södermalm och jobbar inne i stan och jag är vaksam på vissa platser men absolut inte rädd….Det går liksom inte att leva fullt ut och vara rädd samtidigt. Jag tänker att terroristerna vill ju just detta att vi ska bli rädda och begränsa oss och jag vill inte att de ska vinna en millimeter!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..