(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Glad Valborg hjärtan!

Hoppas ni har det mysigt vad ni nu än hittar på?

Vi skippade brasan i vanlig ordning och har haft hemmamys med lite grillad god mat och så såg vi på ”Vem bor här” tillsammans. Har ni sett?

Skrattade så att jag g r ä t. Älskling Carlos alltså.Roligaste jag sett någonsin!

Vädret blev ju himla härligt hos oss idag. Lite otippat och det blev en lycklig surprise att jag kunde pyssla om min lilla trädgård en stund.

En gammal rottingfåtölj hamnade under ett av äppelträden.

Jag påbörjade projekt göra i ordning kökslandet.

En liten plätt blev färdig och där satte jag lök och potatis. Och fiberduk. Schas kyla, schas rådjur osv. Jag för fullt krig mot allt som kan sabotera mina odlingar.

Ni ska få ett himla bra tips av mig!

Köp växter på rea. När de är lite ut säsong.

Jag köpte ungefär 25 rejäla krukor med så vackra dubbla påskliljor i olika gula och orangea nyanser som hamnade längs växthuset för några hundralappar. För mina tulpaner åt de sabla rådjuren upp. Men här ska inte mumsas mer.

Det gör inte så mycket att de snart vissnar. Det kommer ju en vår till. Och framför växer det andra blommor som snart döljer de vissna påskliljorna. Man kan ju såklart ta upp lökar också men de är överkurs för mig just nu.

Såklart matchar man sin nyplanterade rabatt.

Visst blir man glad av gult? Älskar min nya gula topp från Lindex som finns HÄR för den som är sugen på en egen glad gul tröja. Det fanns en liknande i blått också HÄR såg jag. Älskar rynkdetaljen fram.

Ses snart igen!

puss

Julia

 1. Så roligt det var att få se ert hem på film. Ni har det så himla fint!
  Roligt också att få se och höra din man. Väldigt charmig! Belle och han är så lika varandra, stora bruna ögon och lika stort vackert leende. Fin familj ni är!

  1. Tack vad snällt 🙂 KRAM

 2. Carlos var ju helt underbar med sina ”fobier” som han försökte lura sina medtävlare med 😀 😀 Jag skrattade högt när han sa att han hade fobi mot trånga utrymmen 😀

  Kram

 3. Såg precis avsnittet av vem bor här 😀 ni har det så otroligt fint! Du är en stor inspiration både i hemmet och trädgården💙

 4. Åsa skriver:

  Kul att se ert hem och vilken härlig man du har! 😊

 5. Såg precis avsnittet av vem bor här😀 ni har det så otroligt fint! Du är en stor inspiration både i hemmet och i trädgården 💙

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..