ANNONS

Glad Valborg!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Glad Valborg hjärtan!

Hoppas ni har det mysigt vad ni nu än hittar på?

Vi skippade brasan i vanlig ordning och har haft hemmamys med lite grillad god mat och så såg vi på ”Vem bor här” tillsammans. Har ni sett?

Skrattade så att jag g r ä t. Älskling Carlos alltså.Roligaste jag sett någonsin!

Vädret blev ju himla härligt hos oss idag. Lite otippat och det blev en lycklig surprise att jag kunde pyssla om min lilla trädgård en stund.

En gammal rottingfåtölj hamnade under ett av äppelträden.

Jag påbörjade projekt göra i ordning kökslandet.

En liten plätt blev färdig och där satte jag lök och potatis. Och fiberduk. Schas kyla, schas rådjur osv. Jag för fullt krig mot allt som kan sabotera mina odlingar.

Ni ska få ett himla bra tips av mig!

Köp växter på rea. När de är lite ut säsong.

Jag köpte ungefär 25 rejäla krukor med så vackra dubbla påskliljor i olika gula och orangea nyanser som hamnade längs växthuset för några hundralappar. För mina tulpaner åt de sabla rådjuren upp. Men här ska inte mumsas mer.

Det gör inte så mycket att de snart vissnar. Det kommer ju en vår till. Och framför växer det andra blommor som snart döljer de vissna påskliljorna. Man kan ju såklart ta upp lökar också men de är överkurs för mig just nu.

Såklart matchar man sin nyplanterade rabatt.

Visst blir man glad av gult? Älskar min nya gula topp från Lindex som finns HÄR för den som är sugen på en egen glad gul tröja. Det fanns en liknande i blått också HÄR såg jag. Älskar rynkdetaljen fram.

Ses snart igen!

puss

Julia

14
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00