Måndagslistan!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

 

 

Jag!

Lycklig efter en absolut magisk majhelg hemma på vår lilla gård. Vi spenderade den hemma med undantaget Maxi och den årliga loppisen vid hembygdsgården.

Det finns ingenstans i hela världen som jag vill vara just förutom hemma. Älskar älskar älskar Sverige! Och vårt Björsta.

 

Mina älsklingar!

Tippelitopp med samtliga hjärtan. Carlos gör sitt sista jobb innan sommarlovet tar vid. Sedan ska han ha sommarlov och påbörja våra projekt här hemma. Sten ska läggas, en ny farstu byggas och så…

 

Veckans planer!

Fota ett roligt Instagramsamarbete (det handlar om mode och inredning ). Bilderna ovan på Elle är också från ett instagramsamarbete jag gjorde. Stor tjej va? Älskling.

Leka på kyrkis.

Ta igen jogg för  det blev ynka två turer gjorda förra veckan.

Hälsa på hos pappa.

Fortsätta rabattrensandet och kökslandspåtandet.

Fika hos nya grannarna som har en flicka i Belles ålder ( de börjar F:is ihop till hösten ).

Njuta av långhelg igen!

Gå på keramikkurs med Noell och Elle om alla är friska och allt klaffar. Man vet aldrig men det är planen för helgen i alla fall.

Helgens bästa!

Juuuuno!

Alltså förutom att hela helgen var somrigt ljuvlig så överraskade Juno oss med att vara världens härligaste lilla hjälpreda. Hon är så liten men ändå stor på ett sätt.  Hon var ute i trädgården med en hink i ena handen och en liten kvast i andra och bara myste och pysslade med sitt timme efter timme. Känns inte som att de andra barnen pysslat på det viset vid prick 15 månader…Hon njöt liksom nästan allra mest av den nya utetillvaron. Vi är ju inte direkt några hängivna ur och skurmänniskor utan myser helst inne om vädret är sådär…

Tipsigt!

Jag har blivit flitig på insta stories. Kika in där och följ mig förstås för fler uppdateringar som är lite mer spontana och ”i stunden moments” så att säga. Khouri.julia heter jag och HÄR hittar ni mig.

 Vad jag drömmer om!

Att jag ska ro i land alla mina trädgårdsprojekt. Bilden är tagen igår på hur det ser ut just just nu och de är rätt stökigt kaos där i kökslandet just nu. Hoppas hoppas att vädret och tiden är med mig. Jag vill så himla himla mycket och det skulle vara absolut ljuvligt om jag hann få inordning särskilt just kökslandet och fylla den till hälften med jordgubbsplantor ( de gamla har gjort sitt). 

På min önskelista!

En solsäng eller fåtölj som från Ellos vore trevligt. Frågan är om man hinner sitta något?

Tacksam över!

Livet. Kan ju låta aningens klyschigt men jag är tacksam över tillvaron just nu. Levt känns himla fint och härligt helt enkelt.

Fin måndag vänner!

puss

Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..