ANNONS

På altanen just nu!

/

Ska vi kika hur det ser ut på vår altan just nu?

Där står ett växthus, en vedeldad badtunna, ett stort bord med stolar och ett set med loungmöbler + paviljong. Ni ska få se delen med paviljongen.

Rent krasst inte helt i min smak sådär. Jag både älskar och avskyr altaner. Älskar för att de är fräscha och himla härliga att vistas på. Avskyr för att jag tycker att den sabbar stämningen. Den där idylliska härliga gårdsstämningen med en känsla av svunna tider.

Aja, altanen får stå där den står och den fyller sannerligen sin funktion.

Vi tar en titt!

Tadaaa! Vår jättestora altan! Ja alltså den är verkligen superstor bakom mig där jag står och fotar.

Lilla avlastningsbordet som vi har två stycken av kommer från Jysk.

Majjis, paviljong och loungemöbler. Allt inköpt för några år sedan. Men man kan ju ha Blocketlycka om man är ute efter prick lika.

Allt förutom Majjis kommer från Ikea och tål väder och vind. Så allt står ute hela sommarsäsongen. Behöver kanske tvätta någon dyna ibland eller så förstås…

Fåtöljerna är ju alldeles perfekta att gömma sig inunder om man vill vila en stund från virvelvinden.

Hittad!!

Det som är mysigt med den här lilla hörnan är en känsla av ett ombonat rum. Där ryms många och det är bekvämt att sitta. Perfekt när man har kalas, middagar och så. Men ja, himla mysiga att hänga i annars också såklart.

Där skymtar vårt gästhus!

Penseérna är pigga fortfarande och igår ställde jag dit en stor kruka med en ljusrosa rosenskära. Så fint.

Det var en del avgår altan det!

Och här kommer lite shoppinginspiration alá altan.

Ett supersnyggt parasoll som jag funderar på att slå till på. Vårt nuvarande har ett skaft av plast. Gillar verkligen inte…

Snyggparasollet finns inne på Ellos HÄR. Det är något speciellt med gröna utemöbler. De HÄR romantiska finns på Ellos. Där finns också den HÄR fina dynan. Perfa till altanmys!

En lyxig paviljong vore något. Det HÄR creméfärgade från Hillerstorp är ju så himla fint.

En kofta från Lindex att svepa om sig kyliga sommarkvällar finns HÄR. En härlig pläd i linne från Ellos finns HÄR. Perfekt ute nu till sommaren och sedan kan den få flytta in till hösten.

En klassisk vitmålad träbänk från Ellos fyller alltid sin funktion och är både användbar och lättplacerad. Finns HÄR. Dynorna från Ellos  i tvättad lin finns HÄR. En korgväska att ta ut och in saker i från Indiska finns HÄR och på samma ställe hittade jag de fina skorna som finns HÄR.

Glad fredag hjärtan!

Nu ska vi ta tag i den här lediga majfredagen. Så enormt njutbart alltså så att det inte är klokt! Jag får joggsällis av Noell och Juno. Sedan tänker vi oss en dag i trädgården och en paus nere i hamnen för glasspremiär. Blir en mysig fredag det här ju!

puss

3
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00