Försommarkök!

Jag tycker att ni är fantastiska. Omtänksamma, bussiga, ärliga, kloka och snälla. Världens absolut finaste bloggläsare är ni. Tack för det!

Idag blåser kylig nordanvind hos oss. Jag känner mig lite småtrött för jag kom inte till ro förrän långt efter midnatt. Så många tankar som snurrade men nu känner jag ett annat lugn. Efter intensivt ältande och en ledsen känsla. Så himla redo för en mysig helg som börjar redan imorgon faktiskt då Belles föris har stängt. Mysdag med mina minsta hjärtan med andra ord.

Kyliga vindar till trots tog jag och Juno en liten prommis ut i skogen till en glänta där det växer förgätmigej, syren, äppelträd och rabarber.

Förstår ni vilken drömglänta va?

Jag kokade saft och bakade småkakor. Återkommer med recept sedan om ni vill?

I köket har jag äntligen fått upp en fin ram med favoritbilden på Belle. Till en början var det en ny guldfärgad ram. Sedan bytte jag till en vit. Och nu äntligen en fin loppisfyndad ram som känns mer rätt. Storleken passade inte helt hundra men jaja, ramen är ljuvlig och bilden ännu ljuvligare så det får vara. Tipisigt är helt klart dels att hänga upp tavlor och bilder i själva köket. Inte bara där man sitter och äter. Och så förstås, leta efter ramar på loppis. Vintageramar är så himla fina och användbara. Rama in födelsedagskort, recept, foton, barnens teckningar och så.

När jag var i piffartagen så rullade jag också ut en älskad trasmatta.

Små vaser här och där med blommor från trädgården och en makalöst fin kaffekanna (vintage) att servera morgonkaffet ur.

Försommar i köket på riktigt!

Sköt om er!

puss

Julia

 

 1. I love looking at your blog have done so for years.You have a beautiful family. You look lovely for a mother of four children.

 2. Nike skriver:

  En passepartout runt fotot kanske kan hjälpa? 🙂

  1. juliak skriver:

   Haha men guuuud såklart. Det måste jag fixa. Vet inte vad jag ska skylla den här dumheten på alls 😀 KRAM

 3. Hej Julia🌸
  Jag vill bara skriva och berätta att varje gång jag läser din blogg så gör det mig så glad och lycklig!
  Du har en riktigt härlig feel good blogg!
  Kram Caroline

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..