Måndagslistan!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej måndag och måndagslistan!

Jag!

Jag känner mig låg. Ni vet livets toppar och dalar? Dalen är min plats just nu av lite olika orsaker.

Älsklingar!

Sista sista kämpet nu innan sommarlovet. Så himla duktiga och väldigt värda ett evighetslångt sommarlov.

Veckans planer:

Tandis ( upptäckte en liten mörk fläck på ena tanden bläääh alltså vad det är det här egentligen, haft ångest hela helgen och drömt tandlösa drömmar gud ås hemskt ).

Frisören med stora barnen.

Fira nationaldagen. Med en tårta kanske?

Gräva färdigt min nya dahliarabatt och mota bort rådjuren som återigen hittat till vår trädgård och slaktat delar av den. Fy vad ledsen man blir alltså.

Hälsa på hos pappa.

Fira Elles 11-års dag.

Jobba undan allt på skrivbordet så att jag är redo för sommarlov!

Jogga. Förra veckan blev det hela 7 gånger. S Å himla härligt och skönt.

 

Helgens bästa!

Stunden på stranden i lördags. Kväll på stranden är mitt nya bästa. Skön sval luft och en middag ute. Så himla mysig avslutning på en dag tycker jag. Och hur trädgården blommar just nu. Magiskt.

 

Tipsigt!

Jag hittade en superduperfin baddräkt HÄR inne på Ellos för den som är på baddräktsjakt. Och för den som är sugen på att baka något enkelt men uppskattat av prick alla. Prova då den HÄR kakan vettja. Jag bjöd på den förra veckan när vi hade kyrkisfika här hos oss och den var en succé!

 

På min önskelista!

Bortsett från det faktum att jag redan har en miljard vaser men typ jämt suktar efter nya så skulle den HÄR från passa så fint till sommarens buketter.

Och om jag får önska en sak till så är det en lite lättare känsla i kroppen. Det känns tungt just nu. Trots vackert väder och en ljuv tid som pågår. Jag är lite så. Dalarna är djupa och kullarna svindlande höga.

Tacksam över!

Mina oändligt underbara barn. Klokast och härligast i hela min värld!

Vi ses imorgon!

puss

Julia

  1. Varma kramar från mig! Låter tungt med dalarna, möta livet när det går emot oss. Jag hoppas att du får mer ro när sommarlovet tar vid och du har barnen omkring. Vad spännande med Juno och förskolan! Tänk om det blir hur bra som helst, att hon trivs och du får lättare dagar!! När det var dags för min lilla Felicia att börja föris bestämde jag mig för att säga upp mig om det inte skulle fungera, det var en skön känsla att ha med sig. Att det enda som räknas är att jag kan ta ett nytt beslut, varje dag. Vi lekte mycket på dagisgården på helger innan inskolning och vi har alltid sagt lekskola till Felicia, har på något sätt känts bättre. Du är klok Julia och en innerlig person med vackraste av modershjärta, du kommer att se till att det blir bäst!! KRAMAR

  2. Emma skriver:

    Kram! Du är fantastisk, förstår inte hur du orkar och hinner allt. Försöker mig på att vara lite ”julia” ibland. Skulle vilja ha lite mer av ditt driv och målmedvetenhet. Har ett barn på tre år och ett företag jag försöker driva med henna hemma ibland. Njea, går sådär.
    Tror dock att Juno kommer älska förskolan, hon verkar trygg, glad och pigg på nya äventyr.

    Låter klokt att ge dig lite mer tid, allt blir bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..