Till Belle!

Imorgon går Belle sin allra sista dag på föris. Lilla stora hjärtat!

Hon var lite bekymrad nu på kvällskvisten. Vad ska hon egentligen hitta på under sommarlovet?

Vi ska nog ha ett riktigt härligt evighetslångt sommarlov.

Förberedde idag en liten present till henne från mig och Carlos som hon ska få imorgon.

puss

Julia

Ps, Halsbandet är från min duktiga kompis Sandra som har sin nätbutik HÄR.

 1. Oh så fint med en liten present till henne som hon stolt kan bära runt sin lilla hals. Vi fick alltid en present efter avslutningarna och jordgubbs tårta och det fick jag äntligen föra vidare i år då våra 2,5 åringar hade sin första sommaravslutning på föris. En helt underbar tradition som jag hoppas våra små kommer minnas med värme precis som jag gör. Kram

 2. SÅ vakker present og nydelige ord!! Ønsker lykke til med skolestart, og håper fine Belle vil trives 🙂

 3. Åh vad rörd jag blev av ert fina brev 😭 så fint att inte bara ge en gåva utan faktiskt sätta ord på den som ni gjort.

 4. Vilken underbar gåva & kärleksfulla ord. Hoppas ni fick en fin avslutning & önskar er en underbar lång härlig sommar!

 5. Hej Julia!
  Måste bara tacka för en otroligt inspererande blogg ❤️så mycket trevligt att läsa och dina bilder är fantastiska. Jag har en fråga angående Junos ”hudvård” vad har du använt för produkter till dina bebisar? Olja exempelvis, vilket blöjmärke har du föredragit ? Vore intressant att veta har själv en 4 mån bebis och det är en djungel att hitta bra produkter är själv noga med ekologiska produkter till min egen hudvård.
  Kram

  1. Tusen tack! Liberoblöjornahar fungerat bäst för alla våra fyra barn. Hudvård har jag främst använt Estelle & Thild men undviker produkter så långt det går på bebisar 🙂 KRAM

 6. Hej Julia Tack för alla vackra bilder du bjuder pa och alla vackra ord. Sedan en vecka sa kan jag inte se bilderna, bara ???. kanske beror det pa min data. Men jag förstår inte varför. Hoppas det ordnar upp sig Kram Helen Frankrike

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..