Måndagslistan!

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

En allra sista måndagslista innan sommarlovet.

Det blir kanske några sommarlovslistor eller så. Vi får se.

Hur har helgen varit? Hoppas härlig. Det har min varit!

Ser ni förresten hur liiiiiiten Juno var vid förra årets premiärtur med båten. Åååååh mitt hjärta smälter!

 

Jag!

Jag känner mig glad. Ni vet livets toppar och dalar som jag berättade om förra veckan? Helt klart påväg mot toppen igen. Skönt. Tänk hur livet är egentligen. Jag har lärt mig olika taktiker för att bemästra dalarna även om jag faktiskt tycker att deppiga perioder är så himla okej de med.

 

Älsklingar!

Allra sista sista skoldagen idag. Imorgon skolavslutning hurraaaaa!

 

Veckans planer:

Tandis igen men den mörka lilla fläcken jag hittade var en början till hål som jag väljer att laga. Tror ni att tänderna kan ha farit illa av graviditeter och småätande på grund av de? Aja tur att de finns bra tandvård.

Skolavslutning och sommarlovsfirande nere i hamnen.

Gräva ner dahliorna i nya rabatten framför växthuset.

Hälsa på hos pappa.

 

Jogga. Jag är inne i världens joggperiod just nu sååå härligt. Korta intensiva ganska så tunga pass blir de nästan varje dag.

Börja förbereda för sommarens stora byggprojekt här. En ny farstu.  Jag tänkte lägga ut vår dörr + fönster till salu på Blocket.

Premiäråka vår lilla båt för säsongen.

Vara sommarlovsledig och ta dagen som den kommer. Hur himla skönt?

Helgens bästa!

När jag och Carlos åkte ut på Torö längs slingrig landsväg för att hämta hem söndagspizzor. Okej Juno var siså nöjd som vanligt i bilen men ändå en mysig stund med havet som utsikt. Det blev som en början på sommarlovet i själva känslan så att säga…även om den inte är här riktigt ännu.

 

 

Tipsigt!

Alltså förlossningar. Skräckblandad förtjusning det där. Jag har ju fått vara med om hela fyra stycken. Vilken ynnest! Och himla fina och bra förlossningar också för den delen.

Fina Emmelis lilla tredje hjärta är äntligen här. Gulligaste namnet också för den delen. Vet inte om hon skrivit vad lillebror heter ännu så jag låter bli att berätta…men om förlossningen kan ni i alla fall läsa HÄR. Så fint!

 

På min önskelista!

Önskar mig väldigt gärna ett gäng plagg från Filippa K:s rea. Bland annat den HÄR fina koftan.

 

 

Tacksam över!

Det är så fint att vi har möjligheten att faktiskt vara lediga med barnen hela sommarlovet och att jag kan jobba hemifrån lite nu och då. Jag bestämmer helt enkelt själv och den frihetskänslan är fantastisk.

Vi ses lite senare igen. Nu ska jag och mina små sommarlovstjejer iväg på äventyr.

puss

Julia

 1. Mari skriver:

  Hei.Vil du dele dine teknikker du har lært deg for å meste opp og nedturer i livet?Spennende og viktig.Tips taes i mot,takk😉Mvh Mari

 2. Anna skriver:

  Så mysigt att få ta del av din måndagslista!:) och härligt att du mår lite bättre och känner att det går åt rätt håll. Livet ibland alltså…
  Stor Kram!

  Förrästen, är på jakt efter en fin och enkel sommarklänning…tips?;)

 3. Jenny skriver:

  Försökte kopiera din bild men kunde inte klistra in den…. det jag undrar är var du köpt den underbara klänningen/linne/kjol vit hålig som du hade på din senaste live video. Hoppas du förstår vilken jag menar😊

 4. Så duktig du är som joggar! Önskar att jag också fick till det i min planering(lite lathet också, eller mest).

  Tänker på det där med toppar och dalar, visst måste det få vara så, men så lycklig man blir när det lättar och toppen är där! För mig är det verkligen årstidsberoende. Ljuset gör så mycket för mig! Kram!

 5. Sofia skriver:

  Men åh har du lyckats haffa alla underbara baddräkter från Ganni?😍 Du får hojta till om du vill sälja nån! Typ den blå🙊 Så förtjust i den! Den sålde slut mitt framför näsan på
  mig 😅 Trevlig kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..