Fin kombo i rabatten!

Åh jag är inne i en intensiv fixa i trädgården fas just nu så att jag får lov att återkomma med ett lite matigare inlägg imorgon om sommarlovsbarnen och tiden tillåter. Eller ja, sommarlovs Juno snarare…

Dagarna bara rusar fram här just nu. Idag har vi förenat nytta med nöje inne i stan och på eftermiddagen åkte jag iväg och köpte det sista till vår ena stoooora rabatt. Åh som jag önskar att den ska växa till sig snabbt nu.

Visst är den här kombon fin som jag satte förra året i ena änden av rabatten? Stjänrflocka och vallmo.

Sköt om er!

puss

 1. Jennie skriver:

  Vilka underbara blommor. Kam du inte visa mer av er trädgård. Så underbart vackert . Kram

  1. juliak skriver:

   Om du följer mig på minsta så lägger jag ut rätt mkt på stories. Men ska vara flitigare här också jag lovar! kram

 2. Anette skriver:

  Hej Julia!
  Vilka underbara bilder och fin text du har i din blogg!
  Jag undrar var den söta , ljuvliga vita blusen/klänningen som Juno har på midsommarafton är köpt.

  Kram
  Anette

  1. juliak skriver:

   Tusen tack. Zara! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..