Bygge pågår!

Hej mina hjärtan!

Jag tror att sommarlovslunket är här nu. Det tar ju en liten stund innan lugnet infinner sig. Carlos har varit ledig i en vecka lite drygt nu och vårt stora sommarprojekt är igång. En ny farstu. Ni ska en ganska så trist bild på bygget straxt. Men jag känner att det här kaoset inte gör så värst mycket. Hoppas bara att vi blir något sånär färdiga till augusti för då ska det plåtas reportage här till en inredningstidning.

 

Jag vet att jag är en urkass bloggerskan just nu men det får vara så. För till hösten jobbar jag med bloggen på heltid. Och då har ni minst ett inlägg varje dag att ta del av. Tills dess, sommarlovslunk. För flitigare uppdateringar så har ni mig ju på Instagram HÄR.

 Puss 

Julia

 1. Hej Julia!
  Så fint ni har det 💙
  Har en liten fråga till er. Jag och min familj bor i ett hus från slutet av 20-talet och skulle behöva byta fönstren men för mig är det en jättejobbig förändring eftersom jag inte vill byta till fönster som ser nya och ” platta” ut, utan vill ha kvar den gamla stilen som det är på de fönster vi har nu.
  Har ni ngt tips på var man kan köpa fina fönster i gammal stil?
  Kram Susanne

 2. Linda skriver:

  Stressa inte över inlägg! Måste inte komma varje dag 🙂 Tycker din blogg är toppen oavsett.
  Ser fram emot att följa bygget!

 3. Karin skriver:

  Även bloggerskor får ta semester 😀 tack för allt du delar med dig, kram Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..