Dagens loppisfynd och dagens jag!

(Innehåller en reklamlänk)

Kan hända att jag är den enda i hela landet som i n t e sitter bänkad framför fotbollen?

Alltså inte ens om jag försöker en gnutta så kan jag se sport på tv. Men hejja hejja såklart och jag hoppas Sverige vinner! Men jag myser med annat. Bakar 6-års kalaskakor, viker pompoms och så.

Älskar dock stämningen som är. Ute är det alldeles stilla och det är en slags förväntansfull och peppig stämning sådär.

 

Imorse susade vi som planerat iväg till loppisen. Just nu när Juno är sitt virvligaste ( när går det över någon som vet? ) så är det knappt lönt att ta med kameran ens.

Så Elle fick knäppa några bilder hemma på mig och fynden. Ja just vet ni vad? På Instagram finns en ny grej. Instagram TV. Så himla mysigt att kunna filma längre videos! Jag har lagt upp ett klipp med en lite mer ordentlig genomgång av fynden om ni vill se.

Men här kommer några bilder i alla fall.  Och så ser ni nya klänningen  som finns HÄR från Gina som jag visade er igår. Piffigt med kragen eller hur?

HÄR hittar ni mig på Instagram och knappen som ni ska trycka på heter IGTV och finns under min profilbild. Tror dock att ni måste gå in genom er telefon för att se.

Åter till kalasförberedelserna!

puss

Julia

 1. När det går över? Lilla Juno! 😍 Vi har haft 2 riktiga vindar, med 1,5 års mellanrum. Företagsamma båda 2. Storebror var 3 år äldre än mellansyster (3 barn på 4,5 år och tätt mellan de yngsta) och ja, som vi har sprungit och tittat hit och dit. Minsting lugnade sig precis innan 4. Då började vi känna att vi andades igen. 😅 men min arbetskamrat tröstade mig när jag kände a0t gränsen var nådd, minsting ville ruska på kastruller, så som han sett mig göra till jul när jag stekte köttbullar. Då var han ett år lite drygt. Det var hemskt att laga mat. Han var så arg när vi nekade detta projekt. Då sa min arbetskamrat; tänk. Det är han som är entreprenören. Det är honom vi kommer att ringa till senare i livet. Detta bar jag med mig. Jag beundrar både honom och storasyster. De har aldrig tråkigt. De är kreativa och skapar. Minsting har en lösning på allt i livet. Ger sig inte. Glad och påhittig. Sen blir man ödmjuk mot andra föräldrar som är i den fasen .. alltså, det är intensivt och man blir helt stirrig ibland men tänk vilken upptäcktsresa hon är på lilla Juno. Undersöker omgivningen. Det är intensivt men leder till mycket kreativitet.

  1. P.S nu har vi utmanat livet med en fyra och jag hoppas verkligen att hon brås på sina 2 äldre företagsamma syskon för som jag skrev, de har aldrig tråkigt, de har lärt sig oerhört mycket på vägen då de varit så driftiga. Äldsta brodern är inte alls påhittig på det viset utan mer socialt lagd och han kan verkligen bli uttråkad när det inte finns vänner runt omkring tillexempel. Så håll ut.. Det går över

   1. juliak skriver:

    Men ÅH grattisgrattisgrattis så underbart! Kram Ps, hoppas du mår bra.

 2. Lina skriver:

  Oj, och jag som tyckte jag gjort fina fynd idag! Tills jag såg dina 😍 Du hittar alltid så fina saker! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..