ANNONS

Belles 6-års kalas!

/

Hej hjärtan!

Sådan usel bloggerskan här jag vet. Ni som tycker om flitiga uppdateringar får se fram emot hösten istället för då blir det ordning och reda här.

Jag kan inte minnas senast jag och Carlos var lediga på det här sättet tillsammans senast? Och under många år så hade jag ju nätbutiken att passa på. Nu inga måsten alls mer än ett par instagramsamarbeten som ska fotas i dagarna.

Och tråkpapper som ska sorteras och betas av. Har ju lämpat bort boköringen i och för sig men man vill ju gärna lämna in en ordentligt sorterad pärm och det är precis vad jag ska ägna mig åt idag. Beta av pappershögarna och försöka få någons lags ordning här hemma. Sommarlovskaos ni vet.

Jag stressar faktiskt upp mig av det. Gillar ju inte oreda särskilt mycket men det är oundvikligt i sommarlovstider och med pågående bygge.

Nåväl. Innan jag tar mig oreda och papper så ska ni få se bilder från i söndags. Det skulle visa sig bli en riktigt riktigt varm dag att ha 6-års kalas på…

Jag ställde till med kakbuffé för att det är så vansinnigt gott ju.

Elle bakade chokladbollar efter det HÄR receptet.

Belle önskade sig en siffertårta precis som jag bakade till Junos 1-års dag.

Pannacotta är ju så tacksamt att göra i små koppar och glas. Jag skippade gelatinet och använde mig av det HÄR receptet. Blev himla bra.

Så tacksamt att dekorera bakverk på sommaren!

Marängerna fick lite strössel på sig innan de åkte in i ugnen.

Receptet hittas HÄR.

Födelsedagsflickan! Den vackraste jag vet om i hela världen. Inifrån och ut. Finns ingen som är så omtänksam som vår Belle.

Birgitta, vår sommargranne kom med en krans.

Kanelkaka. Carlos favorit! Receptet finns HÄR.

Juno blir uppassad med godsaker. Jag brukar göra marshmallowsklubbor. Så superlätt att göra och alla barn brukar älska. Man doppar ett marshmallow i smält vit choklad, doppar i strössel och låter torka. Därefter trycker man in en pinne.

Kalasgäster på tokvarm altan. Vi höll nästan på att smälta bort alltså…

Belle, Juno och farmor Lina. Jag har en svärmor med ett hjärta av guld!

Så himla fin och snäll!

Kalassystrar!

Birgitta är världsmästare på att binda kransar av ingenting. Det blommar knappt längre av torkan uppe hos henne men hur fin blev inte kransen? Bedårande.

Okej! Nu har vi kalast färdigt för ett tag och det är helt klart dags att ta tag i dagen för min del.

Sköt om er!

puss

4
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00