Ett favoiritfynd!

Godmorgon raringar och hej sommarlovsfredag!

Kikar in en snabbis innan jag och Juno ska iväg på fika hos kompisar.

Resten av dagen tänkte jag ägna åt lite städning, åka och ge pappa en kram, vattna stackars torra trädgården och bara ha en mysig hemmadag. Jag tycker att det är lagom att vara på vift ungefär varannan dag när man har sommarlov på hemmaplan. Igår var vi ute med båten hela dagen.

Jag har fyndat massor med fint den här sommaren. Verkligen massor.

Får nog bli en summering sedan. Sommarens loppisfynd!

Men nu ska ni få se ett av de som jag är sådär lite extra nöjd med faktiskt. För det är inte det enklaste att hitta. Porslin dräller det ju av i mängder. Men lampor? Nej det är knepigt tycker jag.

Okej här kommer mitt fynd!

Jag hittade foten först. Utan skärm. I en helt ljuvlig blekblå färg i porslin ( tillverkad i Danmark). Tänkte att det blir knepigt att hitta en skärm men tog ändå en runda upp på övervåningen hos Binge och vad hittade jag inte om en urgullig skärm till min fot som jag fann på nedervåningen. Ett ihoppplock skulle man kunna säga.

Nu får den stå i köksfönstret och vara gullig!

Ha en riktigt fin fredag och jag hoppas innerligt att ni får njuta av den här fantastiska sommaren. Nästan overkligt härlig.

puss

Julia

 

  1. Åh vilka fina fynd du gjort, va längesen ja va på loppis tur men blev riktigt inspirerad till att ta en tur nu =)

    Ha en fin kväll!

    Kram Malin

  2. Vilken söt lampa! Är också på jakt efter lampor till mitt sommarhus/fritidshus. Gärna små så de får plats på fönsterbrädorna. Får ge mig ut på jakt när jag blir frisk. Sängliggande i drygt två veckor med campylobakter. Sommaren försvinner ifrån mig…. skulle vara ledig hela sommarlovet med mina döttrar, men här ligger jag. Varvat med dropp då det har behövts fyra ggr.
    En dag i taget!

    Kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..