ANNONS

Hjärtskärande!

/

Hej finaste, hur har ni det?

Bra hoppas jag. Jag har det sådär. Barnen mår bra och sommarlovet är ljuvligt. Dagarna flätas samman, solens strålar är de vackraste på åratal och jag har nog aldrig i mitt vuxna liv haft ett såhär långt och ledigt sommarlov.

Men min pappa blev väldigt dålig hastigt och är inlagd på sjukhus nu. Ännu sämre än vad han är vanligtvis så att säga. Ni som följer mig vet att min pappa fick en stroke i höstas och bor idag på en avdelning för demenssjuka. Framtiden är oviss i skrivande stund.

Jag är oändligt ledsen för hans skull och det är hjärtskärande att se.

Hjärtskärande.

Pappa!

Jag önskar så att jag kunde hålla din hand och stryka din kind tills allt går över och blir bra igen. Vara med dig genom varje andetag.

Ta hand om er, okej?!

Kram Julia

15
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00