ANNONS

En julihälsning!

/

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Hej mina fina!

Julihälsningar! Ett litet hej. Mellan glass i hamnen, supersvettiga joggturer, filmmys om kvällarna, varma (!) dopp i havet, små utflykter och plock av solmogna hallon i kökslandet. Vilket somrigt sommarlov alltså. Aldrig har jag då i vuxen ålder njutit på det här viset och bokstavligt talat låtit allt från jobb och hem nästan bara vara. Insåg häromdagen att det ska fotas inredningsreportage hos oss nästa vecka. Oups! Får nog sätta barnen i lite sommarlovsjobb så det blir lite piffigt här hemma.

Vill också passa på att säga tack för all värme och omtanke. Mitt liv har det senaste året varit så tudelat. Det är så mycket papparelaterat som tynger mig samtidigt som jag har ett underbart liv som pågår. Jag lär mig att hantera känslorna och låta de ha utrymme. Lite åt gången sådär. Inser mer och mer att lyckan är flyktig och när den väl landar så bör man fånga den just där och då. Den är ingenting att planera för eller vänta på. Ofta tänker man kanske att S E N när det och det ordnat upp sig så kan man pusta ut och vara lycklig. Lyckan finns ju faktiskt här varje dag. Likaså som det just nu också känns tungt varje dag. Livet helt enkelt visst?

Okej nog om det. Idag ska jag hälsa på lilla pappa som är nyopererad. Han är så stark så att det inte är klokt alltså. Djupt imponerad av livskraften.

På tal om lycka så känner jag mig så himla glad åt att mitt försök med Dahlior lyckades. Fortfarande ingen direkt ymnig blomning men på gång. Plockar åt mig ett par om dagen till mina små kvällsbuketter från trädgården. Fem olika sorter satte jag och tre har börjat blomma. Jag grävde en alldeles egen rabatt till dahliorna som ni ser där. Ursäkta för eftersatt trädgård men den är sommaren slår nog rekord i att låta saker och ting vara utan någon vidare omsorg.

Jag skyller allt på henne. Och värmen hehe…

Gulligast! Juno på Björsta. Där ser man förresten hur torr gräsmattan  är på sina ställen.

Kökslandet som skymtar har levererat jordgubbar, lök, blommor och zucchinisar större än Juno nästan! Helt galet.

Jag har loppisfyndat så mycket fint den här sommaren. Täcket hamnade helt klart listan över bästa fynd. I toppskick. Fina färger och älskvärt mönster. 70-tal kanske?

Lilla gulliga hjälpredan!

Äppelträdet dignar. Vårt andra träd dignade tyvärr för mycket och brast itu. Attans vad ledsen jag blev alltså. Gråtledsen ni vet? Det är något med träd som dör. Sorgligt.

Älskar våra solsängar från Ellos som finns HÄR. Skapar exakt den känslan som jag är ute efter där framför växthuset.

Njut dagen så ses vi när vi ses!

puss

Julia

1
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00