ANNONS

Julifint!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

En liten önskelista. Kanske inte så blygsam direkt men drömmiga listor är ju så härligt tycker jag. Visst?

Dör så fin! Färgen, fluffiga mjuka materialet och modellen. Älskar de lite kortare ärmarna. Den blåa färgen skulle passa så fint till mina ögon tror jag. En kofta från Filippa K för kyliga sommarkvällar ( en annan sommar kanske?) och att möta hösten i finns HÄR.

Samma visa varje år. Sensommaren innebär ett litet sug efter nystart. Den riktigt intensiva känslan kommer ju sen. När vardagen tar vid. Men tills dess smårensar jag här hemma och försöker få en fin ordning. Tvättkorgen från Indiska som finns HÄR vore himla fin i vårt badrum.

Ett romantiskt nattlinne att ta den traditionella trädgårdsrundan i när det börjar skymma. Rea kap från Ellos som finns HÄR.

Hur fin ugnsform från Rörstrand? Typ finaste jag sett. Finns HÄR.

Annars då? Jogg längs slingrig grusväg, lite jobb, lekland och hälsa på pappa är vad jag fyllt min dag med. Nu choklad och Maria Lang.

puss

Julia

1
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00