Varje tanke är hos honom!

Img 1485

Hej vännerna!

Hoppas ni njuter sommaren.

Jag tänker att även om vardagen tagit vid för några av er kanske så är det så njutbart med värmen och man kan ta tillvara på dagarna på ett annat sätt nu.

Vi har ju sommarlov ett tag till. Pappa får den sista vården i livet. Vård i livets slutskede. Varje tanke är hos honom. Hans händer är fortfarande varma och jag får känna hans levande kropp mot min varje dag. Djupt djupt smärtsamt och plågsamt. Jag delar upp dagarna och stunderna. Flyr stundtals in i drömmar som är lyckliga. För att brutalt överrumplas av det som just nu är verkligheten. Nätterna ger mig en orolig flyktig sömn framåt småtimmarna. Telefonen ligger under kudden påslagen och redo att ta emot ett sista samtal från sjukhuset. Det pågår en slags kamp inom mig. Jag tror att allt ska bli bra. Men just nu är sorgen djup.

Ta hand om er, okej? Med hopp om en ljusare höst.

Kram Julia

LOADING..