Lördagen och när känslorna vänt för stunden i alla fall!

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

 

Godmorgon hjärtan!

Alltså jag kände mig så förtvivlad igår stundtals och nu har det totalt vänt. Jag har liksom fått bli delaktig i Elles vård vilket ger mig kontroll och därmed är det lättare att andas.

Natten gick fint.

Jag vet att det kommer att pendla. Men så fort jag är helt insatt i hur jag ska hantera den här allvarliga och livshotande sjukdomen som Diabetes är så tror jag inte att dalarna blir lika mörka. Jag har kunskap att påverka och hjälpa till. Så går tankarna idag.

Kuratorn sa att det är viktigt att jag jobbar lite också ( nästefter min familj så kommer ju jobbet på min älskalista ) så jag tar henne på orden och visar er några bilder som vi tog häromdagens.

På blommor och min nya höstkofta.

Dsc 0223

Dsc 0224 tile
Dsc 0288

Dsc 0227 tile
Dsc 0290

Dsc 0245

Dsc 0287 tile

Dsc 0239

Dsc 0227

Dsc 0228
Dsc 0268

Dsc 0270

Dahliorna förtjänar väldigt mycket ett alldeles eget inlägg eller vad säger ni?

Koftan från Filippa K hittar ni i alla fall HÄR.

Hoppas ni får en fin lördag. Jag ska spendera några timmar på ett leklandskalas med Belle och Juno. Elle får efterlängtat bästisbesök och jag hoppas att Carlos också gör något han tycker om under dagen för att samla lite energi. Gissar på att han snickrar en sväng. Noell är hos kompis över natten.

Det här blir en fin lördag det känner jag.

Puss!

Julia

 1. Malin S skriver:

  Så fina bilder!

  Hoppas du hittar en bra balans nu framöver, skickar styrke kramar till dig o din familj.

  Kram Malin

 2. Jessica skriver:

  Sååå glad detta gör mig! Såklart att allt kommer svänga, men att glädjen kan få skina igenom, gör mig såååå glad! Puss

 3. Lina skriver:

  Från en diabetesmamma (sedan sex år, dottern är nio år): känner så med dig, vilken tuff situation ni är i precis nu! Oron över diabetesen kommer och går, men det BLIR bättre när man lär sig mer och får bra hjälpmedel. Vet inte vad ni fått ännu, men en Dexcom 5 som mäter blodsockret kontinuerligt och går att följa i mobilen ger en sådan enormt mycket bättre trygghet och även möjlighet för barnet att vara hos kompisar, på aktiviteter etc – viktigt inte minst för en stor tjej som din! Många sjukhus vill ge Libre istället, men min erfarenhet är att den inte känns lika avlastande eftersom man måste mäta/scanna oftare. Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..