Höstfint från Filippa K !

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

 

Godmorgon raringar!

Sitter i bilen utanför föris. Har precis lämnat en arg Juno…bläh alltså. Men det där kan jag allt om. Har ju då inte haft några enkla lämningar någonsin faktiskt. Tårfyllda dramatiska ända upp till förskoleklass. Nåväl. Jag tror ändå att Juno kommer att vara den som älskar föris mest av hela min barnaskara och faktiskt behöver vara där. Noell, Elle och Belle har varit hemma länge. Jag har kunnat pussla ihop det ändå. Okej något stressigt emellanåt förstås men det gick. Med Juno steppades nivån upp avsevärt och när vi fattade beslutet om att hon ska börja på föris när hon bara är ett och ett halvt år gammal så såg vi till hela vår familj. Allt måste fungera och helheten är viktigast. Målbilden är att jag har arbetsdagar på ungefär 6 timmar och är helt ledig på kvällar och helger. Barnen hämtas omkring 15 dagligen så det känns absolut överkomligt också.

Okej nog om tankarna kring vardagsbestyren. Vi tar en liten titt på höstig klädinspiration istället.

En nästan oförskämt lång önskelista från Filippa K kommer här som lite onsdagsinspiration till höstgarderoben. Finns ju löjligt mycket fint inför hösten. Filippa K har hängt med mig så länge. Hade ni också de stretchiga jeansen i alla färger för ungefär hundra år sedan? Marinblåa, beigea, vita, svarta och jeansfärgade? Jag och pappa brukade träffas på stan och kila in på NK och där fick jag välja något klädesplagg och de blev allt som oftast från Filippa K.

Okej vi kollar in mina favoriter från Filippa K !

Dsc 0268

1 9 25313 f18 porcelain flat1 tile

Förutom den HÄR koftan som jag redan har i min ägo så skulle jag gärna se den HÄR stickade tröjan och den HÄR koftan med knytband hänga i min garderob.

1 12 24121 f18 black collection2

De HÄR byxorna köpte jag förra året och de är de finaste och skönaste byxorna i min ägo. Enkla att klä upp och ner. Byxfavoriter helt enkelt.

1 17 25376 f18 doveblue flat1

Den HÄR kappan ska jag prova nästa gång jag är på stan. Finns i marinblått också. Älskar de lite kortare ärmarna på den.

1 9 25150 f18 canvas flat1 tile

En av varje tack! Älskar lite lyxigare basplagg. Det är ju sådant jag bär nästan varje dag. Den vita toppen hittas HÄR och den svarta HÄR. Fin ringning upptill både bak och fram!

1 8 25345 f18 black collection2

Attans sugen på den HÄR tunikan. Det var länge sedan jag hade en tunika. Typ när jag var gravid och postgravid. Känns helt rätt igen trots väldigt inte gravid. Tänker att den är fin och skön till leggings i höst. När man vill vara bekväm men lite piffig samtidigt ni vet.

1 15 25540 f18 bisque flat1

Och så sist men inte minst. En grön klänning i en vansinnigt fin modell som finns HÄR.

 

Höstfint från Filippa K !

puss

Julia

 

 1. Malin S skriver:

  Ja ibland behöver faktikst barnen vara på dagis. Vi kände verkligen det sista dagarna nu på semester, de behöver mer stimulans utav kompisarna än vad man själv orkar med att ge dem. Sån skillnad nu när de har varit tre dagar på dagis, mycket lugnare o sansade hihi. Vilken under bar kläd önskelista, den får ja nog kopiera till mig själv 😉

  Kram kram

 2. Frida skriver:

  Hej! Vilken storlek har du på byxorna?Hur lång är du? Tack på förhand Frida

  1. juliak skriver:

   Small. De är rymliga! Jag köpte de för ett år sedan och hade inte gått ner gravkilona ännu. Hursom, jag är 163 cm lång. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..