Äntligen fredag och en närmre titt på vårt nya skåp!

Hej igen hjärtan!

Känner mig så glad över att vara åter här igen på bloggen efter den stillsamma bloggsommaren. Saknat massor!

Nästa vecka siktar vi på en mer vanlig vardag hos oss och då kommer nog fredagskänslan att vara total. Men det känns ganska så fint denna fredag också vill jag lova. Känner mig totalt redo för helgmys.

Inatt när jag var uppe och mätte Elles blodsocker så kunde jag inte somna om. Var uppe i nästan ett par timmar från klockan tre. Med andra ord, väldigt tröttis!

Och första förisveckan för Juno är gjord med bravur.

 

Dsc 0299

 

Jag älskar gamla möbler men det visste ni ju redan. Jag väljer en gammal redig möbel med många år på nacken alla dagar i veckan framför en nytillverkad. Det finns en annan känsla och tyngd i gamla möbler. Sedan är det vansinnigt snyggt att blanda upp med en del nytt också förstås.

Jag visade er nya köksskåpet häromveckan visst?

Här kommer några fler bilder på pärlan. Och hur det ser ut inuti. Jag har bara torkat rent skåpet ordentligt inget mer. Älskar det solgula glada hyllpappret som någon omsorgsfullt lagt dit en gång i tiden…

Dsc 0297 tile

Dsc 0304

Dsc 0308 tile

Dsc 0307

Dsc 0306

Dsc 0305

Dsc 0304 tile
Dsc 0302 tile

 

Mina bästa tips för inköp av möbler är:

Bingeting ( ja jag vet stackars er som har för långt att åka men det är ändå mitt absolut bästa ställe att köpa saker på ).

Stockholms Auktionsverk

Bukowskis

Folks Interiör

Blocket

Ha nu en mysig fredag vänner!

puss

Julia

 1. Åh alltså skåpet!! 😍 Urfint!
  Jag har ett liknande fast med glasdörrar upptill, sugen på att ha det någonstans i köket (nu agerar det klädskåp) men då måste jag flytta ut ett annat favvisskåp…

  Kram ♡

 2. Så fantastiskt fint skåp! Jag älskar också gamla möbler och gärna skåp!
  Jag frågade dig på Instagram om vad du tyckte om hörnskåp, minns du 😉
  Jag har sett ett som jag inte vet riktigt vad jag tycker om…det skulle vara jätteroligt att höra vad du tycker om det! Får jag skicka länk eller foto på det? (Fast vart är i så fall smidigast)

  Kram 🌸💕🌸💕🌸

 3. Hej Julia!
  Beklagar den svåra tid du och din familj går igenom ❤️

  Jag uppskattar verkligen din genuina blogg där vi får följa dig och din familj. Härlig inspirerande inredning från både loppisfynd och nyproduktion! Älskar alla fantastiska bilder på din trädgård och hus! Älskar din syn på livet och hur du värdesätter familjen! Jag och mina barn har testat ett flertal av dina bakrecept och det är dom populäraste här hemma

  Ville egentligen bara ge dig en söndagspepp och berätta vilken positiv energi jag får av att läsa din blogg när jag vaknar upp en regning morgon.. Önskar dig all styrka och energi mitt i allt ❤️

 4. Hej!
  Ni kommer klara det här med diabetes alldeles utmärkt! Har Elle fått en Libre (en liten vit knapp som man fäster på armen och scannar med en dosa för att få fram blodsocker värde) eller sticker ni i fingret?
  Varm kram Annsofie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..