Här ska jag hänga i höst!

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Här ska jag hänga i höst! Massor.

Dsc 0459 tile

Älskade lilla kontor! Inredd med mängder av vintagefynd.

Totalt inte stilrent. Men det är ju som i hela vårt hem. Den röda tråden är mixen av stilar.

Dsc 0462

Det mörka stora bordet från Bästa Binge är en rejäl pjäs. Älskar tyngden som den ger till rummet.

Dsc 0466 tile

Ny taklampa från Lampverket. Älskar den! En likadan är påväg upp i Elles rum. Men i den HÄR färgen.

Dsc 0468

Utsikten mot skog och åker. Älskar den!

Dsc 0476

Tjusiga innetofflor från Flattered som finns HÄR.

Dsc 0477 tile

Dsc 0478

Alltså s o m jag har längtat efter att få börja jobba. Småjobbat mig genom de senaste åren men snart är det dags att få börja jobba på riktigt för min del.

Nu blev det inte riktigt som tänkt i och med att Elle blev sjuk men i grund och botten så håller jag mig till min plan.

Efter en väldigt tyst sommar så känns det himla pirrigt men också lite svårt att komma igång här. Vad ska jag berätta och visa? Den känslan.

Jag har under sommaren tänkt så många gånger att åååh det här måste jag berätta för er. Men så har orken inte funnits ett endaste dugg. Men nu är jag här. Lite tröttare, lite klokare.

Och ni är här? Hoppas det.

Jag kommer att arbeta heltid med mina sociala medier och vi har tänkt att Carlos tar tjänsteledigt och arbetar med våra hemmaprojekt en tid. Drömtillvaro för oss och känns väldigt bra tajmat med tanke på vår nya livssituation med Diabetesen som tagit plats i vårt liv.

Jag börjar med att reda ut lite i röran tänkte jag. Lär mig min nya kamera, rensar bland bilder och summerar sommaren. Min lilla nätbutik ska också få tömmas med en utförsäljning så får vi se om tid och lust finns för den branschen framöver.

Men här och nu. En himla massa härliga, ärliga, roliga och inspirerande blogginlägg hos mig varje dag. På Instagram lite mer här och nu i vanlig ordning.

Stor kram och jag är så lycklig över att få vara här med er❣️

Ses snart igen!

Julia

  1. Och vi ser fram emot att få följa dig! 🙂 Är alltid lika härligt att gå in här och se dina fina texter och foton. Fortsätt som du gör – ett himla bra jobb! <3

  2. Läser ikapp lite inlägg hos dig idag. Känns roligt att höra att du hittat tillbaka till inspirationen ❤️ Har saknat att läsa dina inlägg och ser fram emot en höst och så småningom vintertid på din fina blogg. Du ger mig massor av inspiration, alltid! Hoppas ni alla i familjen mår bra och att det går bra med Elle och diabetesen!
    Stor kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..