Måndagslistan!

 

( Inlägget innehåller reklamlänk )

 

Godmorgon hjärtan och hej måndag!

Gull ser vilket engagemang kring blommor. Många fina tips, tack för det! Ska ta en liten tur igen och spana in sortimentet i vår lokala blombutik.

Men nu tar vi tar en liten måndagslista nu tycker jag. I vanlig ordning.

Img 2416

Fullsizeoutput 3dcd

Img 2443

Fullsizeoutput 3dcc

U5uhumkkt4illxkq9f4qw

Img 2460

1hmwnurtsgerp5qqv1ffg

Fullsizeoutput 3dc4

Peiaguquszsizlhpx2ruoa

 

Jag!

Det här känns som ett återkommande tema men tröttis delux. Jag ÄR så himla trött. Dessa nattliga uppvaknanden sliter.

Bortsett från tröttheten så är allt himla fint. Jag har en positiv varm känsla inombords.

 

Älsklingar!

Prima ballerina! Skola, föris och Carlos är igång med hemmaprojekt för närvarande. Himla mysigt att ha honom hemma. Han jobbar med sitt och jag med mitt.

 

Veckans planer:

Jobbplanera. Skissa upp en plan för hösten. Lite ordning och reda helt enkelt.

Lära känna samtal med Belles underbara fröken S.

Luncha med Carlos.

Höstpiffa vardagsrummet.

Fota + skriva text till ett par Instagramsamarbeten.

Ge trädgården lite kärlek.

Prommis runt havet ( tänker mig en ny helgtradition ).

 

Helgens bästa!

Hela helgen var rakt igenom sådär supermysig. Tid för vila, promenad runt havet med bästis, god libanesisk mat, skörd från vår lilla trädgård, mumsig fruktsallad med kokosgrädde till frukost, skogen och så…

Väldig mycket härligt energi in! Och det är ju det som är så viktigt för balansen. Energin flödar ju ut ganska så enkelt men just det där med att samla energi är inte lika lätt alla gånger. Men livsviktigt.

Tipsigt!

Ta dig tiden för att vara ute. September visar sig verkligen från sin vackraste sida och jag försöker samla så mycket ljus jag bara kan! Luften ute är så härlig just nu och vi behöver ljuset så mycket inför vad som komma skall.

 

 

På min önskelista!

Den HÄR mössan från Lindex. Börjar kännas aningens kyligt om mornarna numera.

 

Tacksam över!

Att jag får jobba som en så kallad Influencer. Hmm vad tycker ni om namnet? Jag föredrar nog inspiratör eller rätt och slätt bloggerska. Hursomhelst så är jag enormt tacksam för att just nu få jobba med det här. Drömjobb med så många härliga fördelar att jag ibland får nypa mig i armen nästan.

 

Vi ses snart igen!

puss

Julia

 1. Linda skriver:

  Hej Julia!
  En fråga om Junos vagn. Är ni nöjda med modellen och vad heter den? Hur tycker ni det funkar med luft däck? Är dom ömtåliga och punkteras lätt?
  Kram och ha en fin kväll!
  Linda

  1. juliak skriver:

   Så otroligt nöjd haft en sådan till alla barnen ( dubbel också ). Vet du jag tröttande på hjulen så nu har vi sådana hårda som inte kan få punka du vet. Urban Jungel men minst ej modellen tyvärr 🙁 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..