ANNONS

Höstlistan!

/

Godmorgon hjärtan!

Jag vet att många av er kanske känner ett vemod såhär när sommaren lidit mot sitt slut. Själv så är jag ju en höstälskare. Eller rättare sagt jag har varje årstid i mitt hjärta.

Men hösten har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Käraste årstiden.

Jag tänkte dela med mig av min höstlista. För en mysig härlig höst. Det är livsviktigt att fylla på med energi. Glöm inte det.

Fyll gärna på om ni vill?

Kökshäng!

Laga mat och baka. Sådant man älskar och kanske passa på att prova nya recept? Underlätta vardagsveckan genom att planera veckans mat om söndagarna och laga lite extra för en mjuk snäll start på veckan.

Kost!

Jag äter en balanserad kost och utesluter egentligen endast alkohol och kött ( äter mejeri, ägg och fisk ). Väljer långsamma kolhydrater framför snabba till vardags och försöker äta en näringsrik kost. Som innehåller choklad hehe…dagligen för närvarande och för alltid verkar det som. Har ingen lust att vara utan alls faktiskt.

Skönhet!

Inifrån och ut. Jag älskar hudvård och nu duttar jag gärna lite extra med mina krämer och serums efter sommaren. Fotbad, kroppspeeling,  måla naglarna och ansiktsmask. Behöver inte vara mer avancerat än så för att känna sig superfräsch och lite omhändertagen. Av sig själv visserligen men jag har i alla fall svårt att komma iväg på behandlingar.

Lycka!

Varje dag innehåller lyckliga stunder. Men man måste nog aktivt välja att känna in stunderna och faktiskt njuta. Annars går de lätt förbi en tänker jag…

Gör det som gör dig lycklig. Jag själv blir lycklig av att få vara hemma och mysa, pyssla om vårt hem, jogga, baka en kaka, puffa kuddar, lyssna på en podd, gå en prommis i skogen med barnen, spela sällskapsspel eller träffa en vän.

S4

S4 2

S4 3

S4

Dessa saker är ju viktiga året om men till exempel lusten för att stå och pyssla i köket har väl knappast någon haft under högsommarvärmen och jag tror att det behövs lite mer aktivt kämpande under den mörkare årstiden. Att man medvetet fångar det där dagsljuset en novembertisdag under lunchrasten till exempel eller snör på sig joggskorna hur motigt det än må kännas.

Såå, har vi en höstplan nu tro? Det känns som det. Och som sagt var fyll gärna på med härliga höstaktiviteter och tips om du vill.

Ses lite senare!

puss

Julia

9
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00