Måndagslistan!

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Godmorgon hjärtan!

Nu har jag landat vid köksbordet som är mitt kontor för dagen med en mumsig latte. Pyttelite kaffe med mängder av skummad havremjölk och lite honung eller agavesirap är mitt mumsigaste just nu.

Måndag och en måndagslista i vanlig ordning!

Gdr4n88treqqtkwxwtzzwg

Img 2607

Img 2598

Rrmvuxa5tymbismcjpxs5a

Img 2596

 

Jag!

 

Något trött men bättre än förra veckan helt klart. Haft några superbra nätter med mycket sömn och det påverkar så oerhört. Jag har en ganska skön lite stressig ( bra stress inte sådan jobbig tung ohanterbar ni vet ) känsla över mig gällande den här veckan som blir en kort arbetsvecka. Mycket som ska hinnas med!

Idag tänker jag mig också en nystart. Har haft en lite sunkig känsla inuti mig liksom på grund av för många bullar och noll joggturer senaste tiden. Så nu är det absolut skärpning. Jag vill bryta mina dåliga kvällsvanor och försöka hålla mumsandet till helgerna. Ingenting strikt så, men min kropp mår bättre av regelbunden motion och att få njuta av godsaker då och då istället för varje dag. Gott äter jag ju ändå såklart men jag tänker främst på det som är härligt för själen, choklad, bullar och godis. Balans och lagom får bli mina ledord för den här veckan. Hänger ni med i hur jag tänker?

 

Älsklingar!

Finemang! Alla krya och jag upplever att vi alla haft en riktigt fin helg.

 

Veckans planer:

 

Kort arbetsvecka då föris har stängt på torsdag och fredag.

Fota ett bloggsamarbete.

BVC med Juno.

Beta av pappershögen ( fakturera, betala fakturor och snygga till bokföringspärmen till Ida som är vår revisor ).

Förbereda ett gäng blogginlägg för den här veckan.

Hjälpa Carlos med ett byggprojekt här hemma som vi behöver vara två på.

Träffa vår kurator ( man får direkt en kontakt med kurator vid diabetes typ 1 diagnos ).

Börja jogga ( jaaa äntligen har tanken landat och jag känner mig ganska så stark och inte sådär skör som jag gjort i många veckor ).

Prommis runt havet med bästis.

 

Helgens bästa!

Jag kan ju omöjligt välja ute en bästa grej med helgen. Jag har gått två långpromenader på Strandvägen ( slingrig väg längs havet i Nynäshamn som ni inte får missa om ni har vägarna förbi ), tagit hand om en herrans massa äpplen, njutit av höstpiffigt vardagsrum, hittat en ny favoritchoklad på tal om själen hehe, ätit gott och bara njutit helgen till max.

 

 

Tipsigt!

Se Kroppshets ! Världsviktig dokumentär i tre delar med Mia Skäringer. HÄR finns den på SVT Playför er som inte redan sett.

 

På min önskelista!

Jag fryyyyser om fossingarna! Kan inte för hela mitt liv förstå var alla mina innetossor är någonstans. Hittar inte. Ska leta en sväng till men om de inte kommer fram så står de HÄR från Ellos högt upp på önskelistan.

 

Tacksam över!

Att vi har en vardag. Jag får nästan lite pant såhär i efterhand över hur livet kändes i slutet på augusti för mig. Det var mörkt, tungt och nästan hopplöst. Min längtan efter en vardag var enorm! Och nu är jag där. I min vardag. Den är inte som jag föreställt mig. Men den är här och jag tycker väldigt mycket om den ändå.

Vi ses sen! Hoppas ni får en fin start på veckan.

puss

Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..