I annonssamarbete med BRILLBEE

Jag har lärt mig att dekorera bakverk!

 

Idag ska jag dela med mig av en himla bra tips till er. En sak som jag själv saknat i mitt liv och som jag alltid är lite extrasugen att göra om hösten faktiskt.

Jag har saknat att gå på kurser!

Skolböckerna har jag förmodligen lagt på hyllan för gott efter 15 och ett halvt år av studier totalt men jag har ett konstant sug efter att få lära mig nya saker. Vill man inte alltid lära sig mer tänker jag?

Kurser som jag brukar tycka känns intressanta är alltid schemalagda på kvällar och helger. Fungerar verkligen illa i mitt liv.

Så när jag fick förfrågan om ett samarbete med Brillbee som erbjuder onlinekurser i allt från hur man beskär träd till hur man tar bättre bilder med sin telefon så tackade jag ja på direkten!

Det var nästan svårt att välja bland det stora utbudet och känslan var att jag vill gå prick varje kurs men till slut så föll jag för:

Dekorera cupcakes, tårtor & kakor – proffsens genvägar till magiska bakverk!

Jag vill ju gärna impa på mina älsklingar här hemma när det vankas kalas ni vet…

 

 

Dsc 0526

Kursen är tydligt strukturerad med olika avsnitt, recept, tips, handfasta råd och videos.

Dsc 0534

Jag satsade på att baka hallonmuffins för det vet jag är Belles favorit. Med glasyr. Viktig detalj!

Dsc 0540 tile

Dsc 8641

Dsc 0538 tile

Muffins redo för piff!

Jag gjorde en glasyr på färskost och vi kan väl konstatera att det bästa är att hålla sig till instruktionerna. Det skulle ha varit en marängsmörkräm egentligen men Belle är känslig för rått ägg så därför blev det inte så.

Dsc 8602 tile

Img 8588

Img 8574 tile

Dsc 8609

Img 8584 tile

Annars så var jag en väldigt lydig kursdeltagare och tränade på mina glasyrblommor på ett bakplåtspapper och höll ett fast grepp om spritsen.

 

Dsc 8608

Img 8581

Dsc 8622

Tadaaa!

Hallonmuffins med hallonfrosting. Ganska söta ändå?

Dsc 8629

Dsc 0550 tile

Dsc 8612

Och goda såklart.

 

Genom att gå onlinekurser så kan vi kan lära oss vad vi vill, när vi vill och var vi vill. Passar mig ypperligt! Jag vill fortsätta lärandet som ju faktiskt är livslångt.

Hos Brillbee finns kurserna i allt du velat kunna tillgängliga i ett helt år från köptillfället. Så himla skönt att genomföra i den takt man själv vill.

Om du också känner att det skulle vara roligt att lära dig att dekorera bakverk, göra den perfekta hollandaisesåsen, hantera stress, binda buketter eller varför inte att odla hemma så kan du just nu få 20 % rabatt som välkomsterbjudande på din första kurs.

Ange koden JULIA20 som är tillgänglig till och med 14 oktober 2018.

HÄR hittar ni utbudet av kurserna.

Kram och lycka till med lärandet!

Julia

 

 

 

  1. Så jättekul , har en lång lista på saker jag vill lära mer om 😊. Perfekt att styra det lite som man vill. Surdegsbröd blir först ut ❤️

    1. juliak skriver:

      Åå den är jag så himla sugen på också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..