Ett litet hörn i köket!

Heeeej finisar!

 

En lite sen tisdagshälsning.

Jag är ju inte på topp riktigt ännu men påväg åt rätt håll helt klart. Egentligen ganska frisk när jag tänker efter hehe. Typiskt mig. Sjuk sällan och när jag väl blir det så går det över lika snabbt som det kom.

Idag hade vi sjukhusdag jag och Elle.

Jag har så blandade känslor för det där sjukhuset alltså. Jag föddes där. Pappa dog där. Eller ja inte på riktigt men efter sin stroke så hamnade han på sjukhuset och en del av vem han var dog faktiskt där och då. Han blev ju aldrig pappa igen sådär som när allt var när allt var bra. Aah ni förstår säkert hur jag menar?

Sjukhuset blev även Elles plats i livet i augusti när hon fick sin diabetes.

Jag trivs inte alls i sjukhusmiljö. Har aldrig gjort. Kan inte äta där, vill helst inte känna lukterna eller fästa blicken någonstans.

Samtidigt hyser jag den största respekten för alla som lever med sjukdom på ett eller annat sätt och alla som arbetar där. Vilket jobb ni gör!

Personligen så måste jag säga att sjukvården håller hög standard och jag känner mig trygg. Jag har ju tyvärr nu ett helt års erfarenhet av vården. Allt från intensivvård till vård i livets absoluta slutskede.

Men nog om det.

Vi tar en titt in ett av kökets vrån. Ett rum som jag för övrigt gärna vill fräscha till lite med ny färg bland annat.

Dsc 8634

Dsc 8635

Dsc 8637

Dsc 8638

Dsc 8641

Dsc 8646

 

Nu ska jag ta igen dagens svältkur på sjukhuset hehe. Hello Fazers blå!

puss

Julia

  1. Jag får också alltid en dålig känsla och mår konstigt när jag är på sjukhus. Det är väl för att man nu i vuxen ålder påminns om sorg och förlust när man kommer dit. Hoppas det ändå känns ok för er när ni är där, och att ni ska slippa gå dit alltför mycket och ofta i framtiden <3.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..