Köksinspiration!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

 

Godmorgon hjärtan!

Det blev något av ett riktigt kökstema här på bloggis den här veckan.

Så vi fortsätter väl då.

Shoppinginspiration alá kök!

Förresten. En av pinalerna finns förhoppningsvis snart i vårt kök. Kan ni gissa vilken?

batch_kök 1

Kökshanddukar i linne är min favorit. Så sköna att torka händer och bänkytor med. De bästa kommer från Himla och finns HÄR.

Snyggstolarna från Ellos finns HÄR.

En maffig lampa att hänga över köksbordet från Bestlite finns HÄR.

 

Render (2)-tile

batch_kök 4

Nya färgnyanser från ALCRO. Jag är lite kär! Färgproverna är hämtade men jag måste fundera några vändor. Det enda jag vet är att det blågråa ska väck. Färgen är förresten tillverkad delvis med biobaserat bindmedel vilket ger mindre klimatpåverkan. Mycket bra!

Finaste borde jag någonsin sett från Stockholms Auktionsverk. Kolla in alla detaljerna, ååh! Nyrenässans, små hjul, rund och 1800-tal. Wow på alltsammans! 

Bruksföremål från Kockums Jernverk finns HÄR.

batch_kök 2

Snygga disktillbehör från Ellos finns HÄR. Jag älskar estetiskt tilltalande vardagliga bruksföremål. Vardagen blir liksom så mycket härligare så.

Drömbestick från George Jensen finns HÄR. Man kan hålla utkik på Tradera och auktionshus efter liknande.Brukar i och för sig trissas upp i pris också men ibland har man tur.

Finkaraff från Bloomingville finns HÄR.

iittala

Oh la laaa vilka snyggljuskoppar från Iittala! Vill ha. Gärna ett litet gäng att ställa på köksbordet. Kanske blanda gråa och bruna? Finns HÄR.

swedishgrace-tile

Rörstrands Swedish Grace är mitt finaste porslin. Används till vardag och fest och är vår basgarderob fast i porslin då. Tallrikarna finns HÄR och den rymliga tekoppen finns HÄR.

Thumbnail_470

Jag har varit på ett möte på Elles skola. Nu beta av jobb och i eftermiddag får vi hem vår nya bil. Äntligen hittade vi en sjusitsig bil som hade önskade finesser och rimligt snygg. För att vara en sjusitsare. Svårt det där med bilar. Själv skulle jag gärna susa runt i en cremevit liten bubbla kanske…men ja det är ju ungefär absolut den sista bilen som skulle passa vår stoooora familj.

Ha nu en fin fredag vännerna. Så ses vi alldeles snart igen.

puss

Julia

  1. Ett sådant bord letar jag efter 😍, vill ha !!! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..