Måndagslistan

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

IMG_2910

KIQ2Z+rVRR2o4T+82QcwZA

IMG_2921

 

Jag!

Så himla frisk till skillnad mot förra veckan! Dags att ta tag i joggturerna igen. Känner mig väldigt opepp dock… Tror att den här konstanta tröttheten av att gå upp om nätterna och kolla av blodsocker gör sitt till.

Känner mig konstant lite småstressad också för att jag inte riktigt hunnit med att komma igång med jobbandet sådär som jag drömt om. Jag får revidera drömmarna och inse att det alltid tillkommer något. Sjukhusbesök, telefonsamtal, krassliga älsklingar och så…Ja livet helt enkelt som det är just nu och lite extra mycket såklart med fyra barn och diabetes i familjen.

Klokast är helt klart att ha rimliga förväntningar på vardagen. Så det blir veckans läxa för mig. Rimliga förväntningar! Då sjunker stressnivån det är jag övertygad om.

 

Älsklingar!

Finemang! Alla barnen har varit iväg på roligheter i helgen. Bio, kalas och shopping. Fint avslut på veckan.

 

Veckans planer:

Möte på Bonnier.

Förbereda samarbeten till blogg och Instagram. Allt från bakning till leksaker. Så roliga mysiga samarbeten på gång just nu.

 

Peta ner vårlökar i trädgården.

Ta emot mitt auktions”fynd”. Den kräver ett eget inlägg för tanken var ju att vi skulle hämta den. Men jag ångrade köpet och därefter ångrade jag ångrandet hehe…ja ni hör ju. Ett eget inlägg är på sin plats visst?

Fotodag ( bilder till blogginlägg ).

Luncha med Carlos.

 

Helgens bästa!

När oktobersolen sken som vackrast och vi hjälptes åt ute i trädgården med att ta in utemöbler och göra lite höstfint. Sådana enkla stunder är mina allra bästa. Det var heller inte fy skam att efter en tur till Antikbutiken som ligger fem minuter bort spontant bege sig ut i svampskogen. Trattisarnas tid är nu! Och till slut fick vi bara bestämma att nu går vi hem utan att titta åt en endaste svamp till. En till bra grej i helgen var att jag invigde vår nya fräsiga bil. Älskar den! Och ja, jag hade pyjamas på mig när en invigdes. Det är sådant som händer när man bedriver obetald taxiverksamhet åt sina barn om helgerna hehe…

 

Tipsigt!

Mustiga grytor hör hösten till! HÄR på Mathem finns ett recept som jag tänker prova i veckan.

 

På min önskelista!

Jag önskar mig de HÄR ljuslyktorna från Iittala så himla mycket. Osäker på färg dock. Men tre stycken vore så himla snyggt på köksbordet.

 

Tacksam över!

Min Carlos! Det är en ynnest att min bästa vän också är min make. Vi har så himla roligt tillsammans. Såhär snart 15 år och fyra barn senare. Det är faktiskt absolut fantastiskt tycker jag.

 

Hoppas veckostarten blir fin för er!

puss

Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..