Juno just nu!

 

DSC_9062

DSC_9075

DSC_9078

Det var länge sedan jag gjorde en Juno uppdatering.

Så nu kör vi en sådan.

Juno fyller 2 år i februari. Hon har en stark personlighet, tar för sig, upptäcker självständigt, har ett behov av stimulans, busar och gör sitt smeknamn virvelvinden rättvisa.

Jag är så lycklig över henne. Familjens lilla söta minsting som alltid lär vara det. Bortskämd och högt älskad.

Hon äter av allt men är väl sådär förtjust i allt om man säger så…

Men jag är glad att hon smakar och provar. Hon är vegetarian ( äter mejeri, ägg och fisk ) sedan för alltid.

Amningen fortskrider som ni vet. Jag vet att jag i somras hade en diffus ”sluta amma plan” men sommaren blev ju inte som tänkt så den planen hamnade på hyllan.

Jag tycker att det är mysigt och Juno har inte visat minsta tendens till att vilja sluta. Nätterna är ju småstökiga och hade det varit ett amningstillfälle på kvällen okej. Men nu är det stök och bök ganska ofta om nätterna och det börjar kännas tröttsamt men kanske är det en period också.

Så tills jag landat i en mer klar tanke om hur vi ska göra framöver så är planen att peta i henne ett rejält kvällsmål med typ banan, gröt eller så…. så får vi se hur det påverkar natten.

Jag tycker verkligen att det är beklämmande att en del mammor känner sig ”tvingade” till att sluta amma av andra skäl än att man själv faktiskt bestämt sig för att sluta. Eller barnet för all del.

Nog om amningen!

Det är en ynnest att få ha en liten Juno i familjen. Inte en varken lugn eller trist stund hemma hos oss.

Inskolningen på föris gick absolut strålande. Känner mig värd en så lättsam och fin inskolning efter tre inte lika enkla.

Vi vinkar hejdå varje morgon utan minsta lilla problem och det känns som helt rätt beslut att Juno är på föris om dagarna istället för hemma.

Ses lite senare!

puss

Julia

 1. Emma skriver:

  Åh jag hade också så gärna velat amma min lille kille så länge. Han är snart 8 månader men tyvärr har jag svåra sjukdomar som gör att jag måste ta medicin som inte går att kombinera med amning. Nu står jag i valet och kvalet att sluta då jag inte alls mår bra, varit utan medicin ett år innan han blev till. Vill verkligen inte sluta, så njut av era fina stunder tillsammans ❤️

 2. Anna skriver:

  Sötaste virvelvinden!
  Har en annan fråga; Vad är det för symaskin som Elle har?
  Kram

  1. juliak skriver:

   En Singer! Minst inte modellen men en ganska så enkel variant och den kostade nog omkring 1500 kr. Hon är jättenöjd med den! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..