Väldoftande bud!

Ibland händer det att jag får trevliga bud hem. Inte så pjåkigt att få arbeta som bloggerska/inspiratör/influencer alls faktiskt.

Är så lycklig över att få arbeta med detta på heltid just nu så att det inte är klokt faktiskt. Vi får väl se vad framtiden har att ge. Att arbeta som pedagog eller bedriva butiksverksamhet känns avlägset just nu men man vet ju aldrig. Känns skönt att ha en akademisk utbildning även om det absolut inte är varken ett måste eller en världsviktig grej i livet. Dock är jag såklart för studier och kunskap! Alltid bra.

Det är en relativt ny bransch jag befinner mig i. Därav min osäkerhet. Hur länge kommer jag att kunna ha det här som min försörjning egentligen…?

Hursomhelst. Budet! Måste visa er för det var ett av de finaste jag sett. Med ett väldoftande innehåll.

Vi tar en titt!

DSC_9003

DSC_9008

DSC_9010-tile

DSC_9012

DSC_9017-tile

DSC_9019

DSC_9024-tile

DSC_9026

DSC_9030

DSC_9035

 

Hur ljuvligt? En tygklädd ask med mitt namn. Fylld till bredden med väldoft. Nu har jag en doftgarderob som heter duga.

Tack snälla Yves Rocher !

Nu en snabb lunch och sedan ska jag ägna mig åt att förbereda ett par samarbeten.

Ps, På tal om kunskap. Påminner er som är sugna på lite härlig ny kunskap att kika in det HÄR inlägget. Bara några dagar kvar på erbjudandet.

  1. Maria skriver:

    Så kul med fina paket! Lite nyfiken bara, hur många följare behöver man ha för att kunna försörja sig på sin blogg? Säkert svårt att svara på men när märkte du att du kunde försörja dig på bloggen? Jag är så sugen på att börja blogga men känns som man är sist på den bollen o svårt att komma någon vart idag? Ha en fin kväll! Kram 🌸

    1. juliak skriver:

      Jag kan skriva ett eget inlägg om det 🙂 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..