Pannkakstorsdag!

Är ni duktiga med att planera veckans mat?

Jag är sådär. Helt klart en punkt i livet som jag kan bli bättre på.

Men en sak är absolut säker varje torsdag och det är att jag steker pannkakor eller gräddar en pannkaka i ugnen. Alltid.

Mysig tradition tycker jag och barnen älskar såklart.

För den som inte är sugen på det som middagsmat blir det en omelett. Också så enkelt och ingredienserna finns alltid hemma.

DSC_0619

DSC_0622

DSC_0620

 

Hur gör ni med vardagsmaten? Minutiös planering, matkasse, tar dagen som den kommer?

Jag har förresten just nu ett superhärligt samarbete med en alldeles unik matkasse/låda just nu som ni kan läsa mer om på mitt Instagramkonto HÄR. Tror ni kommer att tycka om konceptet!

Nu ett litet röj i köket och sedan pusta ut efter dagen. Jag har varit inne i stan och har nog totalt förvandlats till en lanttis hehe…blir så trött av alla intryck även om stan för alltid har en plats i mitt hjärta.

Kram!

Julia

 

  1. Sandra skriver:

    Jag är duktig i perioder men nu har jag tappat det helt. Får nog bli ett litet höstlöfte att bättra mig på det! Pannkakor varje torsdag skulle ju barnen älska, så det kanske får införas här med! Ha en fin dag!

  2. Tina skriver:

    Jag veckoplanerar och veckohandlar och har gjort det sedan barnen var små.
    Med fyra barn har det varit enklast så. Brukar fråga vad alla längtar efter och planerar efter det. Till alla måltider serveras även olika sallader efter årstid och priser på affären och gärna en frukt/bär skål till varje person, som de nu när alla är stora får välja om de vill äta direkt som efterrätt eller spara till senare. Oftast blir det så att alla väljer att göra lika vare sig det äts till efterrätt eller sparas. Idag bestod den skålen av bara mango och honungsmelon och då vi alla satt kvar länge idag och pratade så blev det att den åts då.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..