Måndagslistan!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

IMG_0773

Nyvaken virvelvind!

IMG_0774

Lilla backen upp hem till oss.

IMG_0779

Nytta och nöje. Belle och Elle fick baka och jag fick föreviga i bilder till Instagram inför ett samarbete. Drömuppdrag.

IMG_0775

En av två härliga turer till svampskogen.

IMG_0781

 

Jag!

 

Efter några dagars total svacka med en lite lätt deppig/trött/energilös känsla så vaknade jag idag utvilad, pigg och glad.

Så himla skönt. Tänker hålla fast vid den här känslan HÅRT. Och inte bara hålla vid den utan jobba för den också. Förra veckan skrapade jag ihop två joggturer. Bättre än inga alls men den här veckan siktar jag på tre. Sakta men säkert framåt.

Älsklingar!

Tippelitopp! Ni vet, vi har ju en himla spridning på åldrar hos oss. Och därmed faser. Allt från tonårsfasoner och snart 2-åring och kan allt själv fasoner. Pjuh… Det här säger jag bara en gång för uttrycket är rätt fånigt tycker jag meeeen. Ni som vet ni vet…! Hehe tog lite emot att skriva nästan. Men det här måste man ha upplevt själv helt klart. Utmaning delux!

 

Veckans planer:

Tre joggturer

Skriva utkast och redigera bilder till ett par samarbeten.

Lunchmöte på Bonnier.

Ta emot mitt auktions”fynd”som blev försenat men på onsdag kommer budbilen är det bestämt.

Åka till ett showroom inne i Gamla stan för att kika på en ytterdörr till ladan som vi håller på att göra iordning.

Event Sköna Hem ( så kul med inredningstema ).

Förbereda höstiga härliga inlägg här på bloggen.

 

Helgens bästa!

Måste ju ändå vara att vi varit i skogen. Det är mitt allra bästa höstnöje. Och jag är så glad att barnen också tycker om att följa med. Det är så så så gulligt när Juno går med sin lilla korg och plockar trattis efter trattis. I lördags följde även min gulliga svärmor med. Hon plockade kottar och svamp för glatta livet…så söt.

 

Tipsigt!

Jag är så himla mycket för att vara i nuet. Men halva nöjet med framtiden är drömmarna, tankarna och planeringen. Det ena utesluter inte det andra. Såå med risk för att uppfattas lite för ivrig så vågar jag mig ändå på ett juligt tips. Bara för att den är så himla himla fin och nog funkar den att hänga i taket året om ändå…

HÄR hos Designonline finns den finaste adventsstjärnan jag vet om!

 

På min önskelista!

Den HÄR mattan från Himla till vår farstu. Gillar mattor som jag kan tvätta i maskinen just i en hall.

 

Tacksam över!

Att vi fick diabetes i familjen här i Sverige. Världsledande sjukvård med resultat i toppen! Känns tryggt och tacksamt. Det hade kunnat vara helt annorlunda. Jag känner att vi är omhändertagna.

Lite senare kommer ett inlägg om hur det var när Elle fick diabetes.

 

Hoppas veckostarten blir härlig för er!

puss

Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..