Önskeinlägg!

IMG_6382

Godmorgon hjärtan!

En supertidig morgon hos oss…

Jag är i grund och botten en morgonmänniska men nattliga uppvak för blodsockerkoll och att fortfarande nattamma gör mig till ett inte så angenämt vrak om mornarna…gud alltså!

Men allt har sin tid.

Siktar på att återgå till mitt morgonpigga jag framöver.

Men nu till något helt annat innan jag ska susa iväg in till stan på ett event med Sköna hem.

Jag behöver er hjälp!

Det känns lite tyst här inne?! Jag vill ju så gärna att ni ska trivas här hos mig. Vad vill ni se och läsa om?

Recept, joggturer, inredning, favoritcremér, trädgårdsplanering, lästips, väskor…

Ja men berätta gärna! Så får jag ett hum om era önskemål.

Ses snart igen!

puss

Julia

 

 1. janne skriver:

  Din blogg er så utrolig fin som den er!

 2. Emma skriver:

  Hej,

  jag är också lite dålig på att kommentera, men kikar in här varje dag! Älskar blandningen av allt, mode, skönhet, inredning, men favoriten är nog dina mer personliga inlägg, tankar om livet och familjen. Min morfar gick bort nästan samtidigt som din pappa och det du skrev hjälpte mig mycket i sorgen över att förlora någon man älskar. Du skriver alltid så det berör och dina mer ”allvarliga” inlägg rör mig alltid till tårar.

  Fortsätt precis som du gör!

  Kram

 3. Åsa skriver:

  Hej fina Julia!
  Jag e ju som du vet en trogen följare som oxå oftast lämnar en liten kommentar, men har haft ett par månader med jobbiga saker så energin har inte funnits, men din blogg har ändå vart mitt lilla andningshål när allt annat känts övermäktigt ❤️
  Jag älskar ju dina väskinlägg 😉 så gärna fler såna inlägg! Inredning, hudvård e oxå extra kul!
  Massa kramar
  Åsa i Jönköping 💕

 4. Matilda skriver:

  Älskar din blogg, följt i 8-9 år tror jag nu ❤️ Jag älskar alla inredningsinlägg, såå nyfiken på hur er nya farstu blir! Jag kom på en sak nu för vi håller på att göra om vårt badrum här hemma… har man fått se ert badrum någongång? Det nyrenoverade lilla badrummet nere gar vi ju sett, men ni har ett till badrum, eller? Kram och tack för en underbar blogg!

 5. Jossan skriver:

  Jag har följt dig i säkert 5 år! Jag älskar blandningen av dina inlägg. Mest älskar jag dina stil/klädtips och outfitbilder, så enkla plagg o du är supersnygg i allt! Så det får du gärna dra pp mer tycker jag, hihi.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..