ANNONS

Min höstkrans!

/

Jag blev så inspirerad häromveckan när jag köpte blommor inne i stan. I butiken fanns en del kransar till salu också. Kändes dock saftiga i pris. Inte konstigt alls då de är skickligt tillverkade och de har tagit sin tid att tillverka.

Men det är ju ett sådant älskvärt härligt projekt så jag bestämde mig för att tillverka min egen höstkrans.

mmohq4agTRiE4v+1GdX%5Q

Jag införskaffade mig blomtråd ( den gröna tunna på spole ) och lite kraftigare ståltråd från Panduro. Många metrar blev det så jag lär kunna göra kransar i år framöver.

IMG_0833

Jag köpte två kvistar med grönt och en hortensia på torget. Resten av materialet till kransen plockade jag i trädgården och diket. Rosenknoppar, torkade grässtrån och tistlar.

Ståltråden använde jag till att tillverka en stomme. Det blev en rund ring på ungefär 35 cm.

IMG_0837

Jag la ut allt material på köksbordet och gjorde små buketter. Band ihop de med blomtråden.

DSC_0219

DSC_0216

DSC_0218

Sedan fäste jag de små buketterna på stommen med blomtråden. Virade blomtråd runt och runt tills hela stommen var täckt med små buketter.

DSC_0214

Svårare än så var det inte. Så mysigt med en höstkrans! Önskar att jag haft ekollon också. Kanske fäster dit några i efterhand…

Nu ligger den i köket på tork och ska få komma upp på en vägg eller ytterdörren kanske. Visar sen!

Nu söndagsmyset!

Har egentligen inga särskilda planer mer än att jag ska fota ett jobb med deadline imorgon ( nackdelen med mitt jobb är att framförhållningen ibland inte är så god från uppdragsgivaren och det blir sista minuten stress för mig ) meeeen det är ett jätteroligt jobb och jag tar med mig Elle på det.

Sköt om er och njut dagen!

Julia

2
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00