Triss i julstjärnor!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

b-3-tile

Triss i vackra adventsstjärnor🌟🌟🌟

Vet ni förresten varför jag lärde mig att faktiskt tycka väldigt mycket om november förra året? En månad som bara känts trist, grå och ännu mer trist.

Jo!

Jag lät julpiffet komma fram tidigt och gick loss med planerandet. Faktiskt jätteokej. Man måste inte vänta till första advent. Vi får se hur jag gör i år men november har numera en given plats i mitt hjärta.

Halloween, höstlov, Noells födelsedag, Allhelgona och julplanering. November fylls ju med mängder av mysigt, allvarsamt och härligt när jag tänker efter.

Innan jag eventuellt köper något nytt eller gammalt för all del så ska jag inventera jullådorna. För er som redan vet om att det behövs påfyllning till advent så kommer här tips på mina favoritstjärnor till advent från Ellos. Så vackra och börjar nästan kännas som klassiker i våra jul och vinterfönster!

 

Snöblomman Lisa finns HÄR.

Tredimensionell stjärna finns HÄR.

Eldig stjärna finns HÄR.

puss

Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..