Måndagslistan!

(Inlägget innehåller två reklamlänkar)

 

Hej höstlovsvännerna!

Några av er kanske är alldeles lediga? Och njuter höst och läslov.

Eller gör som vi. Lite blandad kompott. Juno och Belle är på föris och fritids några dagar. Noell och Elle lediga helt. Jag och Carlos jobbar några dagar under veckan.

Vi kikar på höstlovsmåndagslistan tycker jag. I stora drag i alla fall. Tänker att vi hittar på något mysigt i slutet på veckan tillsammans och barnen får önska själva.

 

7g66L3SVTuahe%Kwm%rHxQ

fullsizeoutput_431f

fullsizeoutput_432a

IMG_3920

 

Jag!

Det är okej. Jag tror eventuellt att senaste årets sorgligheter hinner ikapp mig just nu. Alternativt pms. Vem vet. När tid för eftertanke finns och allt börjar lugna ner sig så är det kanske en alldeles normal reaktion. Sen är ju det där med sömnbristen en bidragande faktor såklart…

Men bortsett från en vag håglöshetskänsla så är det absolut fint ändå!

 

Mina älsklingar!

Tippleitopp! Lite lov lite vardag. Blir en härlig vecka för barnen. Noell är just nu på Grönan med vänner och Elel är hemma och pysslar. Hon är verkligen så otroligt kreativ och skapar så fort tillfälle ges.

 

Veckans planer:

Kombinera höstlov med lite jobb.

Föräldramöte på föris.

Banken ( papparelaterat ).

Publicera ett gäng härliga samarbeten på bloggen och instagram. Skönhet, mode och bakning. Allt som jag tycker om!

Bleka tänderna. Alltså jag tror eventuellt att jag har börjat snudda vid en begynnande ålderskris herreguuuuud alltså orkar knappt tänka tanken hehe. Eller så är det bara så att jag känner för en uppfräschning av mig själv just nu.

Pierca mig. Se texten ovan! Kris delux va? Kan ju lugna er med att det blir ett ytterst diskret hål till i örat…

Få iväg våra gamla matsalsmöbler OM det nya borde nu passar som tänkt. Hela den där bordhistorian är en en berättelse för sig. Pjuh.

Jogga och jympa

Fota ett nytt samarbete som är textilrelaterat och absolut ljuvligt.

Äta höstlovsfrukost hos vänner.

Fira Noells 13-års dag!!

 

Vad jag drömmer om!

Ett lite mer balanserat inre skulle sitta fint just nu. Så svajig känsla i själen. Jobbar vidare på det men tillåter mig samtidigt att det är en del av livet. Visst?

 

På min önskelista!

Jag kan inte låta bli att snegla på julen litegrann. På Ellos finns det HÄR superfina hänget och de HÄR ljusen då liten virvelvind kraschat de flesta som vi har haft hemma hos oss.

 

Tipsigt!

Jag har slängt varenda en av våra kvarvarande teflonpannor. Se den HÄR dokumentären. Man bli ju så ledsen alltså.

 

Helgens bästa!

Att bara få vara. Så välbehövligt och skönt. Våra helger är verkligen maxade med återhämtning och mys. Precis som jag vill ha det.

 

Jag är tacksam över!

Årstiderna. Jag tycker att det är himla mysigt alltså med våra årstider. Hösten är höstig. Vintern vintrig. Växlingarna är härliga och jag uppskattar varje årstid så himla mycket.

 

Fin start på veckan så ses vi snart igen.

puss

Julia

 

 1. Jag förstår dig det har varit så mycket hos er, och när allt lugnar ner sig kommer allt ikapp en och tröttheten kommer,och sen är du ju vaken på nätterna och inte får nån riktig riktig sömn. Sen att man vill piffa till sig själv lite är nog en blandning av många saker pms,ålder och vill ha lite förändring. Kram kram

 2. Hej
  Kan du tipsa om bra stekpannor. Vilka har dy köpt istället för de du hade i teflon?
  Sara

  1. juliak skriver:

   Jaaa hoppas mina kommer snart. Barnen är sugna på pannkakor ju… Återkommer! Dock är jag beredd på lite merjobb utan teflon men kan ju vara väldigt värt. Kram!

 3. Ylva skriver:

  Älskar dina måndagslistor!
  JA tillåt dig att känna dig låg, hopplöshet osv. Det är helt ok och helt normalt efter allt som hänt. Du kommer igen, men ge dig själv lite tid. Ja du vet ju detta – men jag kan bara hålla med dig och peppa dig i det. KRAM

  1. juliak skriver:

   Taaack. Ändå skönt att ventilera. KRAM och tack för omtanken.

 4. Anna-K skriver:

  Hej Julia har ej sett dokumentären ännu , om teflonpannan , visst är det hemskt och jag kommer att byta ut till annat. Men det lustiga är att idag hörde jag senast om hur mycket våra barn utsätts för luftföroreningar men inte slutar vi åka köra bil eller flyga där borde vi bli bättre och reagera minst lika starkt. Ha en fin höst fina Julia med .

  1. juliak skriver:

   Vi har valt att bo utanför stan och flyger ytterst sällan. Ett av våra bidrag för en renare värld. Hoppas fler hakar på så våra barnbarn har en ljus framtid. Detsamma 🙂

   1. Anna-K skriver:

    Hej igen! Nu har jag och min man tittat på din länk om teflon . Jag mår nästan illa hua så hemskt . Nu åker allt tflon UT. Tack för länken annars hade jag kanske inte sett den. Kram

    1. juliak skriver:

     Ja men eller hur 🙁 Tänker aldrig mer använda vanligt bakplåtspapper heller för den delen. Fy vad ledsen man blir.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..