Måndagslistan

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

 

Godmorgon hjärtan och hej vardag!

Höstläslovet är slut och novembervardagen här.

All Helgona och Halloween bakom oss och nu är jag helt och hållet inne i adventsförberedelsernas tid. Med start idag.

Jag ska göra ett mysigt jobb som inkluderar paketinslagning och julpiff. Perfekt tycker jag.

 

IMG_0950

IMG_0951-tile

IMG_0953

IMG_0955-tile

IMG_0957

En måndagslista är ju på sin plats tycker jag. Häng med vettja!

 

Jag!

Känner mig ganska så stark och peppig efter en väldigt härlig helg.

Förra veckan var skör och blandad. Ny energi och kraft idag de känner jag tydligt.

Älsklingar!

Finemang! Tänk förresten att nu har vi en barnaskara i åldrarna 1, 6, 11 och 13! Vilket spann. Väldigt olika perioder som pågår skulle man kunna säga…

 

Veckans planer:

Fortsätta projekt rensning. Just nu är det min garderob som rensas å det brutalaste så håll utkik på mitt instagram där en del hamnar.

Fota blogg och instagramsamarbeten.

Träna ett par tre gånger i någon form. Vad är inte så viktigt bara det blir av.

Fylla bloggen med adventsförväntan. Fint ord eller hur? Snappade upp det på det HÄR underbara instagramkontot som jag följer.

Luncha och ta en prommis med Jenny.

Lunchdejta min älskling ( lyxigt att ses över en lunch på tumis ju ).

 

Vad jag drömmer om!

Att jag ska kliva upp på morgonen i tid. Tips tas emot tacksamt. Jag älskar mornar. Är i grund och botten en lycklig morgonmänniska. Men just nu snoozar jag in i förbannelse precis varje morgon och resultatet blir kasst. Drömmen är en lugn, stillsam och mysig morgon med gott om tid. Jag måste inte vara pigg men vill liksom ta mig upp åtminstone…

 

Tipsigt!

En blogg som håller rakt igenom hög klass i bild och text. Genom åren och tiden. En kär favorit som jag tycker väldigt mycket om.

Kika in hos Weronica HÄR om du också vill inspireras i stort som smått och njuta av fantastiskt fina bilder och en välskriven text. Jag uppskattar verkligen det personligen.

 

På min önskelista!

Den HÄR supersnygga mattan skulle jag gärna ha här hemma. Snyggt grafisk och skulle bryta av den mjuka feminina känslan här på ett fint vis tror jag. Kan dock inte alls motivera ett köp just nu då vi har mattor där det behövs…

 

Helgens bästa!

Hela helgen var fin. Vi firade Noells 13-års dag. Strosade på stan. Jag visade lilla pappas grav för barnen. Svampskogen var oändligt vacker, stillsam och det fanns svamp var vi än satte fötterna. Vi avslutade helgen med min gräddiga svamppasta som är en riktigt familjefavorit.

 

Jag är tacksam över!

Att min känsla inom mig är så mycket bättre än förra veckan. Jag kämpade på tappert men hade en olustig känsla i själen hela tiden. Nätterna var superjobbiga med mycket tankar och oro. Olustiga känslan är nästan borta. Helgen gjorde susen minst sagt! Tacksamt.

 

Hoppas ni får en fin start på veckan vännerna. Vi ses snart igen!

puss

Julia

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..