Måndagslistan!

Godmorgon hjärtan!

Oj förra veckan bara susade förbi mig.

Och det är dags för en måndagslista. Igen.

IMG_1049

Jag!

Tröttis. I vanlig ordning. Så jag har jag ringt VC och bokat in en tid för att utesluta någon brist eller så. Känner mest för att ta det lugnt just nu och det går ju verkligen inte. Kämpar mig fram vissa dagar medans andra dagar är fyllda med energi. Blandad kompott helt enkelt.

Känslan imorse när Junos lilla varma kropp låg tätt intill min och hennes andetag doftade av söt mjölk och natt. Åååh hade kunnat ligga kvar för evigt.

 

Älsklingar!

Allt tippelitopp! Vardagen fylls med skola, föris och aktiviteter ( dans, taekwondo och tennis ).

 

Veckans planer:

Motionera ( attans vad trögt det går just nu och jag får vara nöjd om jag lyckas skrapa ihop ett par joggturer ).

Jobba undan blogg och instagramsamarbeten.

Förbereda blogginlägg. Den här veckan bjuder jag på pyssel, inredning, julklappstips och skönhet bland annat. Ganska härligt innehåll att se fram emot?

Gå på Trendgrupens pressdag.

En sorglig grej som måste göras är att välja ut en gravsten till pappa.

 

Helgens bästa

Lugnet och myset. Vi fick till en så fin balans mellan att hitta på något hela familjen tillsammans till att var och en fick pyssla med sitt och njuta av att vara lediga. Älskar att bo på landet men också att vi har närheten till stad så att vi kan kombinera det härligaste från båda delarna.

 

Tipsigt!

Jag vet. Kanske det sämsta tipset någonsin men jag måste göra det OM det nu mot all förmodan skulle vara så att någon missat bästa serien någonsin..

Se Vår tid är nu !

Älskar älskar älskar!

Lovar lite mer fräscha och nya tips framöver men jag är alltid sen på bollen med filmer och serier.

 

På min önskelista!

Tror jag!? Den HÄR adventsljusstaken från Ernst ser fin ut. Eller? Just stående bordsljusstakar är svårt tycker jag. Hängande stjärnor till fönster känner jag mig väldigt säker på men det här med elektriska bords är svårt att hitta i min smak.

 

Tacksam över!

Allt härligt mys vi har framför oss. Barnen är så himla pepp på allt advenstmys som väntar och att få ge det till mina barn är en ynnest. Julkalendern, peppisbak, julklappspyssel, lucia…åh!

 

Ha nu en sådär riktigt fin start på veckan. Nu kämpar vi på med dessa novemberdagar eller hur?

puss

Julia

 1. Linda skriver:

  Tack för fin blogg med massa härlig inspiration och tips.
  Håller med fullständigt gällande Vår tid är nu, bästa på väldigt länge!

  1. juliak skriver:

   Men tack till dig som tittar in och tycker om. KRAM

 2. Hej fina Julia,
  Ååååå som jag känner igen tröttheten… Ska med til läkaren denna veckan och hoppas på lite hjälp. Och att få behålla maten jag äter nångång…

  Så fin måndagslista, massor av saker att se fram emot och vara tacksam över.

  Ta hand om dig och ha en fortsatt fin måndag!
  Kram Anna

  1. juliak skriver:

   Sköt om dig Anna! kram

 3. Anna-K skriver:

  Hej Julia! Hörde nyss om regeringsbildningen som är en höstsoppa utan like. Det slog mig plötsligt att du tidigare kring valet lyfte Ebba KD som en som du trodde på. Nu undrar jag med tanke på att hon och moderaterna är dom enda, som kan tänka sig bjuda in SD. Hur tänker du kring det stöd du gett Ebba? För mig är det väldigt märklig ekvation ur ett kristet synsätt som,,,Ebba påstår sig ha,,, kan tänka sig att samarbeta med SD . Vore intressant att höra hur du tänker kring detta. MVH

  1. Julia skriver:

   Åh, detta har jag också funderat mycket på! Tycker det är ett förfärligt svek från M och KD, och att de som röstat på dem i tron om att det också var en röst emot SD rimligen borde vara upprörda. Minns att flera undrade om detta och poängterade att KD på många sätt står nära SD ideologiskt, men att du inte höll med (innan valet). Hur känner du nu?

   1. juliak skriver:

    Känner mig inte direkt upprörd just nu. Dels på grund av att jag inte riktigt har uppdaterat mig gällande politiska läget idag och för att ingenting känns klart eller tydligt. Mest väldigt luddigt men det kanske hänger ihop med att jag inte är uppdaterad just nu… Jag har svårt att se Ebba ingå i ett samarbete med SD som skulle leda till beslut som inte går i linje med hennes och hennes partis politik. Så summa sumarum är att jag inte känner något särskilt just nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..